Αν μια μέρα… χάναμε το πέναλτι

Αν μια μέρα… χάναμε το πέναλτι

Αν μια μέρα… όλα ήταν αλλιώς. Όλα γίνονταν σύμφωνα με το τρελό μυαλό και φαντασία ενός υστερικού ατόμου, αλλά ταυτόχρονα εύστροφου, δημιουργικού, ταλαντούχου και μετριόφρονος ανθρώπου, ονόματι Federico “Fred” Wang.

Η Ελλάδα έχει ξεσηκωθεί και το Μουντιάλ φωνάζει γαλανόλευκα για εμάς, ύστερα από το πέναλτι του Σαμαρά.Τι θα κάναμε αν όλα ήταν αλλιώς;

Αν ο Σαμαράς έχανε το πέναλτι;

Τον αγώνα παρακολουθούν ο Ποσειδώνας, ο Sean Bean, η Daenerys Targaryen, ο Αντώνιος, ο Μπομπ Σφουγγαράκης και ο Bugs Bunny που είναι με την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ την Ελλάδα υποστηρίζουν ο Leonardo Di Caprio, η Αθηνά, η Κλεοπάτρα, ο Iron Man και ο Donald Duckκ.

Ο Μπάρυ με χειρονομίες προσπαθεί να υποβαθμίσει την ψυχολογική κατάσταση του Σαμαρά. Ο τερματοφύλακας παίρνει μια βαθιά ανάσα και ετοιμάζεται. Και οι δυο παίκτες αντιλαμβάνονται ότι κουβαλούν στις πλάτες τους την ευθύνη για το μέλλον της Εθνικής τους. Ο Σαμαράς σουτάρει γερά, αλλά αποκρούεται από τον ικανότατο Ακτό. Ξαφνικά, ξεκινά πόλεμος! Οι Αφρικανοί ξεσπούν σε πανηγυρισμούς! Στην Ελλάδα δε, υπάρχει μεγάλη επανάσταση και εκκολάπτονται διαμαρτυρίες που αποκαλούν τον Σαμαρά προδότη της χώρας του, διότι στέρησε την νίκη της Εθνικής.

donald_duck_is_gonna_kill_spongebob_by_alerkina2-d5l16mu

Η Daenerys Targaryen υποστηρίζει πως αυτό είναι σημάδι που αποδεικνύει ότι της αξίζει ο θρόνος μιας και η ταχύτητα του τερματοφύλακα ήταν ισάξια ενός δράκου. Η Αθηνά επαναστατεί και πετάει θρούμπες στην σπάστρια της αλυσίδας. Επίσης ο Ποσειδώνας πιστεύει ότι έφερε το 1-1 με την Αθηνά και ζητά αλλαγή ονόματος της Αθήνας. Έτσι αρχίζει και πετάει κύματα στην Αθήνα από τις ακτές της Ακτής. Η Κλεοπάτρα βρίσκει αυτό το γεγονός προσβλητικό για την Αφρικανική ήπειρο και την Ελλάδα από όπου προέρχονται οι προγονοί της και διατάζει επίθεση στον Ποσειδώνα.

Ο Ποσειδώνας επιστρατεύει τον Αντώνιο και τον Sean Bean να αμυνθούν για χάρη του. Ο Αντώνιος προδίδει το στράτευμα και τάσσεται με την Κλέο αγάπη του. Ο Sean Bean πέθανε και τα στρατεύματα της Aκτής δείχνουν ότι χάνουν τον αγώνα. Η Ελλάδα όμως έχει ταραχή στο εσωτερικό και δεν είναι ενωμένη.Έτσι μπορούν να αντεπιτεθούν εύκολα, με αποτέλεσμα ο Leonardo να χάσει το Όσκαρ και ο Donald Duck να μείνει άπορος, παρά την αφοσίωσή του!

Δεν υπάρχει άλλη μάχη μεταξύ των δυο χωρών, καθώς στην Ελλάδα υπάρχει έτσι κι αλλιώς εμφύλια αναταραχή. Έτσι ο Μπομπ Σφουγγαράκης ανοίγει αλυσίδα με ταχυφαγία και ο Bugs Bunny διεκδικεί τις εκτάσεις χρυσού 24 καροτίων. Ο Iron Man ως σούπερ ήρωας και λόγω της κρίσης, αδυνατεί να σώσει τη χώρα και απολύει υπαλλήλους της από την εταιρεία Stark. Όλα αυτά γίνονται, καθώς η Ελλάδα μονομαχεί για την συγκεκριμένη ήττα.

Προσοχή (Γουόρνινγκ): Η ιστορία δεν είναι αληθινή! Όλο αυτό συμβαίνει στην φαντασία ενός ανθρώπου. Η ιστορία προσπαθεί να προσφέρει ένα υστερικά κρύο χιούμορ στους ανθρώπους για την αντιμετώπιση των καυσώνων.

Γεια σας…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *