Έρχεται remake του Δρομέα του King από τον Edgar Wright

Έρχεται remake του Δρομέα του King από τον Edgar Wright

Ένα ακόμη μυθιστόρημα του Stephen King θα γίνει remake και αυτή τη φορά πρόκειται για τον Δρομέα ή αλλιώς The Running Man.

Όπως μεταδίδει το Hollywood Reporter, τη σκηνοθεσία του remake της κινηματογραφικής διασκευής ανέλαβε ο Edgar Wright, γνωστό για την “Cornetto Trilogy”(Shaun of the Dead, Hot Fuzz, At World’s End) και πιο πρόσφατα το Baby Driver.

Το βιβλίο, που έγραψε το 1982 ο King με το ψευδώνυμο Richard Bachman, έχει να κάνει με έναν άνδρα που προσπαθεί να βγει νικητής σε ένα ριάλιτι σόου, με μοναδικό στόχο να παραμείνει ζωντανός. Τη διασκευή του σεναρίου ανέλαβε ο Michael Bacall, με τον οποίο ο σκηνοθέτης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στο Scott Pilgrim vs. The World.

Μάλιστα, η πρώτη του κινηματογραφική μεταφορά έγινε το 1987 με τον Arnold Schwarzenegger στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αυτό δεν είναι το μόνο μυθιστόρημα του συγγραφέα που βρίσκεται στα σκαριά. Τηλεοπτικά αναμένουμε το Jerusalem’s Lot, το οποίο θα φέρει οσκαρικό πρωταγωνιστή, το Lisey’s Story με τους Julianne Moore και Clive Owen, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι, την μίνι-σειρά “Carrie” από το FX και την MGM Television και το The Revelations of Becka Paulson από το CW.

Επίσης, ετοιμάζονται το The Talisman από τον σκηνοθέτη Mike Barker (The Handmaid’s Tale), το Sleeping Beauties, το μυθιστόρημα που έγραψε πρωτίστως ο γιος του, Owen King, με τη βοήθεια του πατέρα του, το Salem’s Lot από τον σκηνοθέτη του Aquaman, James Wan, το The Eyes of the Dragon για το Hulu και το Revival από τον Mike Flanagan, ο οποίος είχε αναλάβει και το Doctor Sleep.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *