Αν μια μέρα … η Ελλάδα ήταν Game Of Thrones

Αν μια μέρα … η Ελλάδα ήταν Game Of Thrones

Αν μια μέρα… όλα ήταν αλλιώς. Όλα γίνονταν σύμφωνα με το τρελό μυαλό και φαντασία ενός υστερικού ατόμου, αλλά ταυτόχρονα εύστροφου, δημιουργικού, ταλαντούχου και μετριόφρονος ανθρώπου, ονόματι Federico “Fred” Wang.

Το Game Of Thrones είναι ίσως η πιο επιτυχημένη σειρά στην τηλεόραση όλου του κόσμου, περιέχοντας μια πληθώρα καταπληκτικών ενδιαφέρουσων ιστοριών, ίντριγκών, συνομωσίων, πολέμων, θανάτων, βυζιών και πεσμένων πέων. Γενικά, είναι ένα προϊόν λατρεύουμε και μισούμε, αλλά δεν μπορούμε να αποδράσουμε, καθώς είναι μια μαύρη τρύπα που απορροφά την προσοχή μας.

Τι θα γινόταν όμως… αν η Ελλάδα μας ήταν παρόμοια με τα επτά βασίλεια του Westeros;

Πλησιάζουν εκλογές και τα κόμματα των Ροβέρτου Μπαράθη, Βιζέριου Ταργαρινού, Νέδιου Στάρκου, Πέτρου Μπελέση, Βαρίου και Τάιγου Λαννιστέρη. Οι κάλπες άνοιξαν και δείχνουν ότι ο προηγούμενος πρωθυπουργός έφερε οικονομική καταστροφή στην Ελλάδα. Ξαφνικά όμως, δολοφονείται.Έτσι διεκδικούν την προεδρία τα αδέρφια του Στάννης και Ρενέλαος Μπαράθης. Ο τελευταίος όμως δολοφονείται επίσης. Έτσι πρόεδρος του κόμματος ανακηρύσσεται ο Στάννης.

Στο κόμμα του Βιζέριου Ταργαρινός, η αδερφή του Ρία του παίρνει την θέση, ενώ ο ίδιος φεύγει από τη ζωή. Μελλοντικοί υπουργοί της, όταν γίνει πρωθυπουργός, οι Ιώρας Μορμοντής, Δαρείος Ναχάρης, Γριζός Σκωλικάς και Μπαρίστας Σελμόπουλος. Επίσης ο Νέδιος Στάρκος φαίνεται πως θα φυλακιστεί ισοβίως και το κόμμα των Στάρκων έχει κρίση.Ο πρόεδρος του κόμματος επιλέγεται ο Ρόμπος Στάρκος, με δυνατό, δίκαιο, αλλά και εκδικητικό χαρακτήρα. Ο Γιάννης Χιόνης αναγκάζεται να φύγει από το κόμμα και να εκστρατευτεί σε σώμα καταδρομέων, λόγω της ηλικίας του. Επίσης ο Βράνης τραυματίζεται και φεύγει σε εξωτερικά νοσοκομεία με τους Χόνδορας Χονδώρου και Ζώζας Ρίδας.

Την πρωθυπουργία διεκδικούν ο Τάιγος, ο Στάννης και ο Ρόμπος. Το κόμμα του Ρόμπου, όμως καταστρέφεται και δολοφονούνται οι περισσότεροι μαζί με τον Ρόμπο. Ο Μπαράθης με 24,5% και ο Τάιγος με 27% είναι αυτοί που κυριαρχούν στη δεύτερη φάση. Όλα δείχνουν ότι ο Στάννης θα διοικήσει την χώρα, αλλά την επόμενη μέρα ο Λαννιστέρης κυριαρχεί απόλυτα στην προτίμηση του κόσμου με 46,8%.  Ο νέος πρωθυπουργός βάζει Υπουργό στρατού τον υιό του Ιέμη. Αυτό ήταν μια από της αφορμές να επαναστατήσουν τα άλλα κόμματα για πολλαπλά σαμποτάζ και ζητούν την καταδίκη του πρωθυπουργού για δολοφονία ανθρώπων. Έτσι ο Τάιγος δίνει υπουργεία στον Βάριο, τον Πέτρος Μπελέση με τους Σάσα Στάρκου και Λίζα Τάλλη.Όμως, η Άρυα Στάρκου θα συνεχίζει να καταζητείται.

Σε δηλώσεις της η Ρία Ταργαρινού υπόσχεται ότι στις επόμενες εκλογές αυτή θα είναι η μελλοντική πρωθυπουργός.Επίσης εναντιώθηκε σε ένα νέο κόμμα που ιδρύθηκε, ονόματι Λευκοί Βηματιστές.

Προσοχή (Γουόρνινγκ): Η ιστορία δεν είναι αληθινή! Όλο αυτό συμβαίνει στην φαντασία ενός ανθρώπου. Η ιστορία προσπαθεί να προσφέρει ένα υστερικά κρύο χιούμορ στους ανθρώπους για την αντιμετώπιση των καυσώνων. Auf wiedersehen und haben Sie a really nice summet!!!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *