Χωρίς τον Sutter το spin off του Sons Of Anarchy;

Χωρίς τον Sutter το spin off του Sons Of Anarchy;

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] CEO του FX, John Landgraf με δηλώσεις του, έδωσε κάποια updates για αρκετές σειρές του καναλιού. Ωστόσο εμείς θα μεταφέρουμε μόνο ότι βλέπαμε, βλέπουμε ή θα δούμε.

Αρχικά με τον Sons Of Anarchy.

Όλοι πλέον ξέρουμε ότι υπάρχει μια spin off σειρά στα χαρτιά όπου θα παρακολουθεί τη ζωή και την εξέλιξη των Mayans, των rivals των Samcro. Ωστόσο, οι περισσότερες πληροφορίες που μαθαίναμε για την σειρά αυτή ήταν από τον δημιουργό της original, των Kurt Sutter.

Τώρα ο Landgraf είπε πως γράφει την κεντρική ιδέα μεν για το spin off, ωστόσο μάλλον δεν θα είναι ούτε showrunner ούτε ο βασικός σεναριογράφος για λόγους ξεκούρασης. Μην ξεχνάτε, ότι καπάκι μετά το τέλος του Sons, o Sutter είχε καταπιαστεί με το Bastard Executioner όπου και κόπηκε από την πρώτη season, αφού δεν συγκίνησε το κοινό.

Όσον αφορά τη ζωή των Mayans, αρχικά η ιδέα ήταν να μην διασταυρωθούν στις πρώτες season τουλάχιστον. με τον Jax και την παρέα του. Ο Sutter είχε εκμυστηρευτεί πως έχει σχέδιο στο μέλλον να κάνει original prequel σειρά για την συμμορία του Charming.

Για το Fargo, τόνισε πως η τρίτη σεζόν θα εξελιχθεί στο 2010, σε σχέση με το 1979 που εξελίσσεται η δεύτερη σεζόν και το 2006 η πρώτη. Ενώ είπε -χωρίς να ονοματίσει- για επιστροφή βασικού χαρακτήρα. Η πρεμιέρα θα γίνει κάπου μέσα στο 2017.

Για το American Crime Story, τόνισε πως ήδη ο Ryan Murphy γράφει τη δεύτερο season και ας μην έχει παίξει ακόμα η πρώτη. Μετά την υπόθεση του O. J. Simpson, η σειρά θα καταπιαστεί με τα δικαστικά γεγονότα μετά τον Τυφώνα Κατρίνα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *