Μια ξεχασμένη συνέντευξη του Lemmy στο Playboy

Μια ξεχασμένη συνέντευξη του Lemmy στο Playboy

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ον περασμένο Μάιο, το Playboy.com βρέθηκε στα studio όπου οι Motorhead δούλευαν τον τελευταίο τους δίσκο Bad Magic, για προακρόαση αλλά και κουβεντούλα με τον Lemmy.

Ως συνήθως, ο σοφός γέροντας του σκληρού ήχου, τίναξε από πάνω του τον τίτλο του… σοφού, καθώς μπορεί σε μας τον απλό κόσμο αυτά που έχει ζήσει να μας φαίνονται θρυλικά, για εκείνον όμως είναι απόδειξη ότι κανείς δεν ξέρει τίποτα για αυτό το πράγμα που ονομάζουμε, ζωή.

«Δεν ξέρω πράγματα για τη ζωή. Κανείς δεν ξέρει. Ξέρω για τον θάνατο. Η ζωή είναι περίπλοκη. Και διάφορα πράγματα σου τυχαίνουν. Όταν αποφασίζεις να κάνεις ένα σθεναρό βήμα μπροστά, μερικές φορές σβήνει το κερί σου. Είναι παράξενο. Όταν αρρώστησα πριν από έναν χρόνο, ήρθαν όλα μαζί. Είχα ήδη διαβήτη και μετά ήρθε και το συκώτι και όλα τα σκατά. Ήμουν στο νοσοκομείο δυο φορές. Δεν το σχεδίασα ποτέ αυτό. Δεν ήξερα πως είναι να είσαι όλη μέρα στο κρεβάτι. Δεν μου άρεσε και δεν σκοπεύω να το ξανακάνω».

Μεγάλε Lemmy! Επίσης άφησε για το τέλος τις σκέψεις του για το θάνατο: «Το θέμα με τον θάνατο είναι ότι κάτι τελικό, έτσι; Όσο ξέρουμε, κανείς δεν γύρισε ποτέ από εκεί να μας πει πως είναι».

Το video της συνέντευξης είναι ΕΔΩ.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *