Φήμες για σειρά Punisher

Φήμες για σειρά Punisher

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ετά τη τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς Daredevil στο Netflix, Marvel και Netflix ξεκινούν να σχεδιάζουν τη δεύτερη φάση για τις τηλεοπτικές τους σειρές.

Έχει αρχίσει ήδη να ακούγεται το όνομα του Frank Castle, γνωστού και ως Punisher ως το δεύτερο παιδί των δύο παραπάνω και για να είμαι ειλικρινής, δε με χαλάει καθόλου. Απλά σκεφτείτε τι δυνατότητες έχει η μεταφορά του Punisher σε τηλεοπτική σειρά και συγκεκριμένα στο Netflix, όπου δε θέτει και τους ιδιαίτερα υπερβολικούς περιορισμούς για την απεικόνιση βίας.

Ανετότατα θα δούμε την εξέλιξη του Punisher, όπως μας αξίζει. Λίγο πολύ όλοι είχαμε δει τη ταινία του Daredevil με τον Ben Affleck και παίζει να είμαι από τους ελάχιστους που τους άρεσε, όσων αφορά τη σειρά όμως, πρέπει να είσαι επιεικώς μπόζος για να τη βρεις έστω και μέτρια, δε βλέπω την ώρα να μπει το 2016 να δω τη δεύτερη σεζόν. Αν έγινε αυτό με τον Daredevil, τι μπορεί να γίνει με έναν από τους υπέρτατους αντιήρωες της Marvel λοιπόν;

Γενικά τα τελευταία χρόνια αν έχετε παρατηρήσει, διανύουμε τη χρυσή εποχή του Marvel Cinematic Universe στη μικρή αλλά και στη μεγάλη οθόνη, η λίστα είναι μεγάλη.

Έτσι θεωρώ πως η προσθήκη του Punisher στο project των τηλεοπτικών σειρών της Marvel, είναι μια άριστη κίνηση και μια καλή ευκαιρία να εισαχθούμε στα Dark Sagas αυτού του Universe. Μη ξεχνάτε πως υπάρχει μέχρι και arch όπου ο Punisher τρελαίνεται και σκοτώνει όλο το Marvel Universe, το υλικό δεν έχει τέλος.

Μακάρι οι φήμες να βγουν αληθινές, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που ζώ αυτή τη περίοδο, όντας σκληροπυρηνικός Marvel fan. Stay tuned for more…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *