Θυμάστε τότε που ακούσαμε πως ο Venom θα είναι Rated R; Well…

Θυμάστε τότε που ακούσαμε πως ο Venom θα είναι Rated R; Well…

Εντάξει, φτάνει με την ειρωνεία, την βάλαμε όλη στον τίτλο. Δεν έχουμε άλλο. Κι αυτό γιατί θέλουμε να μας αρέσει ο Venom, θέλουμε να πετύχει αυτό το spider-verse (χωρίς τον Spider-Man) σύμπαν που φτιάχνει και έχουμε δει ταινιάρες σε pg-13.

Δεν είναι το pg-13 όμως το πρόβλημα. Είναι η λογική που κρύβεται πίσω από αυτό. Τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν από τη χθεσινή μέρα, αλλά το «κακό» ξεκίνησε από το trailer πριν μια εβδομάδα.

Ήταν ελαφρώς διχαστικό το αποτέλεσμα που είδαμε. Άλλοι στάθηκαν στα CGI, αλλά οι περισσότεροι ενοχλήθηκαν από τον «κωμικό» Venom και τις ατάκες του, ενώ ήταν φανερή η στυλιζαρισμένη super-hero βία. Εμείς προσωπικά, σαν χαζά που είμαστε, απλώς χαρήκαμε μέχρι να διαβάσουμε όλη την γκρίνια και να προσέξουμε κάποιες λεπτομέρειες.

Παρόλα αυτά, αυτό που έγραψε χτες το Variety ήταν λιγάκι ενοχλητικό, αν θυμάσαι πως στην αρχική ανακοίνωση μας τα έλεγε διαφορετικά η Sony. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, τα ονόματα που αναφέρει το άρθρο, αντικαταστάθηκαν γρήγορα με άλλα, κάτι που μας είχε ανησυχήσει και τότε.

Η πιθανότητα και μόνο, να διασταυρωθούν οι Venom και Spider-Man στο μέλλον, μέσα από συνεργασίες των studios, οδηγεί την Sony να σκεφτεί περισσότερο μια -ας το πούμε- λιγότερο σκοτεινή και βίαιη ταινία, καθώς στον κόσμο του Peter Parker, δεν χωράει πολύ αίμα και κομμένα κεφάλια.

Το θέμα είναι, το πότε προέκυψε αυτό. Καθώς αν γυρίστηκαν οι σκηνές για rated r και στο editing πέσει μαχαίρι, θα φανεί και δεν θα είναι καλό. Αν από την άλλη από την αρχή μας κορόιδεψαν για το buzz, ένα να τους μπει το symbiote στην παρανυχίδα του ποδιού.

Ε, μα…

Διαβάστε ακόμα: Οι πιο ανατριχιαστικές στιγμές του Carnage.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *