Το Helstrom της Marvel βρήκε τους πρωταγωνιστές του

Το Helstrom της Marvel βρήκε τους πρωταγωνιστές του

Αν και δεν είχαμε πολλά νέα εδώ και τέσσερις μήνες που είχε πρωτοανκοινωθεί, με το μεγαλύτερο να είναι πως η «αδερφή» σειρά Ghostrider με τον Gabriel Luna να αναβάλεται επ αόριστον, τελικά μάθαμε πως το Helstrom είναι ζωντανό.

Όπως έγραψε το Deadline, οι Tom Austen και Sydney Lemmon θα πάρουν τους ρόλου των Daimon Helstrom και Ana Helstrom. Να σημειώσουμε ότι η Marvel TV έπελεξε να γράψει τα ονόματα των χαρακτήρων με αυτόν τον τρόπο.

Στο supporting cast θα βρίσκονται επίσης: Elizabeth Marvel (Homeland) ως Victoria Helstrom, Robert Wisdom (Ballers) ως Caretaker, June Carryl (MindHunter) ως Dr. Louise Hastings, Ariana Guerra (Raising Dion), ως Gabriella Rosetti, και Alain Uy (The Passage) ως Chris Yen.

Το Helstrom της Marvel βρήκε τους πρωταγωνιστές του

Όπως είχε ειπωθεί και πριν καιρό, η σειρά θα είναι horror, καθώς τα αδέρφια Helstrom είναι τα παιδιά ενός πολύ δυνατού serial killer.

Ο χαρακτήρας Daimon Hellstrom εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Ghost Rider το 1973 ως ο Son Of Satan. Οι δυνάμεις τους είναι βγαλμένες από την κόλαση και μπορεί να ταξιδεύει με άνεση στους δυο κόσμους.

Η σειρά αναμένεται κάπου μέσα στο 2020.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *