Το Fear The Walking Dead παραπαίει για τα καλά

Το Fear The Walking Dead παραπαίει για τα καλά

Είναι καιρός που έχουμε να γράψουμε κάτι για την αδερφή-παραγωγή του The Walking Dead που μας δείχνει το σύμπαν από ένα άλλο μέρος του κόσμου με κάποια γνώριμα πρόσωπα.

Ο λόγος είναι ότι το είχαμε παρατήσει κάπου εκεί στην 3η σεζόν όπου πραγματικά είχε γίνει μια καλή προσπάθεια να πει μια καλή ιστορία και να ξεφύγει από τη μιζέρια (κυρίως) της δεύτερης σεζόν.

Μιας και είχα ξεμείνει από υλικό τις προηγούμενες μέρες, έκανα ένα χαλαρό catch up, δηλαδή έβαλα τα επεισόδια της 4ης και της (μη ολοκληρωμένης ακόμα) 5ης σεζόν, όχι με απόλυτη προσήλωση είναι η αλήθεια, αλλά σαν backround κάνοντας άλλες δουλειές.

Fear The Walking Dead

Δεν μπορώ να πω ότι με τράβηξε έστω κάτι σε μια σειρά που πριν έρθει, την περιμέναμε σαν μεσσία. Μετά είδα την βαθμολογία της στο IMDB και κατάλαβα ότι δεν είμαι ο μόνος που νιώθω έτσι.

Η σειρά έχει πέσει στο 6.9, τρομερά άσχημο για σειρά – μέτριο για ταινία, και φαίνεται πως κάτι τάλιρα που πέφτουν αβέρτα στην 5η σεζόν, οφείλονται σε αυτό.

Στις κριτικές που διαβάζω, μοιάζουν να έχουν γραφτεί… από έμενα. Storylines που δεν βγάζουν πουθενά, καμία ανάπτυξη χαρακτήρων και ακόμα και ο τρόμος από τα ζόμπι, στο επίπεδο των jumbscares μιας κακής ταινίας τρόμου.

Και έχει τον Morgan και νύξεις για το μέλλον του Rick Grimes. Με τόσο κακό γράψιμο, δεν κρατάς πια σειρά, ούτε για τα μάτια της Alycia Debnam-Carey.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *