Το όνομα που λείπει στα credits είναι απόδειξη ότι ζει ο Glenn

Το όνομα που λείπει στα credits είναι απόδειξη ότι ζει ο Glenn

[dropcap size=dropcap]Ε[/dropcap]ίδαμε παντού να παίζει το γεγονός πως το όνομα του Steve Yeun (Glenn) έφυγε από τα credits στην αρχή του επεισόδιο και πως αυτό είναι απόδειξη ότι ο Glenn είναι νεκρός. Σοβαρά τώρα; Καλά πόσο είστε 15 χρονών;

Επειδή μερικοί όντως είστε 15 χρονών και σας ζηλεύουμε, απλά να πούμε ότι η AMC δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά μια εταιρία. Και η εταιρίες θέλουν όσο και περισσότερους πελάτες και μάλιστα, φανατικούς. Θέλουν να δημιουργούν ντόρο γύρω από το πολύτιμο αγαθό τους.

Ο τραγουδιστής των Iron Maiden Bruce Dickinson δίνει πολύ ωραίες διαλέξεις επι πληρωμή για το πως μια εταιρία μπορεί να κάνεις τους καταναλωτές της, από απλά πρόβατα, φανατικούς οπαδούς. Ψάξτε λίγο στο youtube να ακούσετε τι λέει (για την apple μιλάει βέβαια  και όχι για το The Walking Dead).

Στα δικά μας μάτια, η κίνηση των credits δείχνει ξεκάθαρα πως ο Glenn ζει. Έστω πως θα τον ξαναδούμε κάποια στιγμή κάπως. Ίσως στο δεύτερο μισό του 6ου κύκλου που μπορεί να έχει σωθεί από κάποιους που βρέθηκαν εκεί καθώς ο ίδιος χώνόταν μέσα στον κάδο με τα σκουπίδια.

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι νεκρός για την ώρα. Θα μας το έλεγαν. Θα το ανέφεραν στο Talking Dead που μίλησαν πιο διφορούμενα και από την Πύθια.

«Ξέρετε κάτι ρε φρικιά. Αυτό ήταν τέλος». Γιατί αν όντως με τέτοιο τιζάρισμα είναι νεκρός, τότε είναι απλά μαλάκες. Όσα χρόνια υπάρχει η μελέτη του marketing αναφέρει πως κρατάς κάποιου το ενδιαφέρον για ένα προϊόν που έχεις και όχι μια φούσκα. Οπότε ο Glenn ζει. Σε τι κατάσταση και για πόσο ακόμα, δεν ξέρουμε.

Αλλά αυτό με το credits είναι απλά η απόδειξη για μας. Άποψη μας…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *