Το πρώτο trailer του Captain America: Civil War είναι γεγονός

Το πρώτο trailer του Captain America: Civil War είναι γεγονός

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] Marvel έδωσε βροντερό παρών στη D23 της Disney και μέσα σε όλα, έπαιξε και το πρώτο trailer του Captain America: Civil War. Όχι, δεν το έχει διαθέσει ακόμα online. Εδώ θα είμαστε, μόλις το κάνει.

Οι Chris Evans και Antony Mackie (Sam Wilson/Falcon) ανέβηκαν στην σκηνή της D23 και μίλησαν εκτενώς για την ταινία, ενώ έχει ενδιαφέρον και η άποψη του Deadline για το trailer.

«Είναι κάτι περισσότερο από μια ‘οικογενειακή φασαρία’, αλλά δεν είναι ΜΜΑ. Είναι μια αδερφική κόντρα. Θα έρθουν αντιμέτωποι φίλοι και αδέρφια. Έτσι ο κόσμος δένεται και πολύ με την ιστορία γιατί ο θεατής θα θέλει με κάποιον τρόπο όλοι αυτοί να τα βρούνε».

Το trailer αρχικά δείχνει τον Crossbones (Frank Grillo) εν μέσω μάχης. Λίγο μετά, δείχνει τη λεκτική διαμάχη του Tony Stark και του Captain America όπου και κυρήσεται στην ουσία ο εμφίλιος ανάμεσα στους υπερήρωες. Ανάμεσα στις σκηνές που ενθουσίασαν το κοινό, ήταν η εμφάνιση του Ant-Man (Paul Rudd) λέγοντας μια κωμική ατάκα.

Τα γενότα της ταινίας τοποθετούνται αμέσωβς μετά την μάχη με τον Ultron όπου έχει γκριμιστεί η μισή γη και οι κυβερνήσεις θεωρούν πως πρέπει οι super heroes να περιορίσουν τη δράση τους. Ο Captain America είναι κατά, ενώ ο Tony Stark είναι γνωστό γλυφτρόνι και είναι υπέρ, λέγοντας μάλιστα την ατάκα στο trailer: «Χωρίς κάποια όρια, δεν διαφέρουμε από αυτούς (τους villains)».

Αυτό είναι ένα video που υποτίθεται έχει διαρρεύσει από το convension, αλλά μόλις έχουμε το αυθεντικό θα ξέρουμε πόσο ισχύει αυτό. Τα υπόλοιπα είναι από το επίσημο promotion.

[embedvideo id=”7o_6Hw0zBo8″ website=”youtube”]

[embedvideo id=”44Ynh8rCEvE” website=”youtube”]

Ενώ φυσικά τα γυρίσματα συνεχίζονται στο Βερολίνο και έχουμε φωτογραφίες on set.

View post on imgur.com

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *