Το μεγάλο πρόβλημα του The Walking Dead με την έλευση του Negan

Το μεγάλο πρόβλημα του The Walking Dead με την έλευση του Negan

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ον τελευταίο καιρό, όλοι έχουμε επιδοθεί σε ένα ποδοσφαιρόφερτο κυνήγι προβλέψεων σε στιλ Πάμε Στοίχημα, για τον ποιον θα πάρει μπάλα η Lucille του Negan. Μια αλήθεια-πρόβλημα του The Walking Dead που αναδεικνύει το uproxx ίσως δίνει και τη λύση.

Όπως όλοι ξέρουμε, η σειρά ακολουθεί το comic μέσα σε πιο ελευθέρα πλαίσια της κοινής ιστορίας. Ένα από αυτά είναι η δημιουργία του χαρακτήρα του Daryl Dixon. Ο Norman Reedus πήρε το ρόλο «κατά παραγγελία», αφού ενώ είχε δοκιμαστεί ως Merle Dixon στις auditions και ενθουσίασε τους παραγωγούς, όμως ο ίδιος δεν πολύ γούσταρε. Οπότε έπρεπε κάπως να τον κρατήσουν στο show.

Καλά μέχρι εδώ; Αυτό το γεγονός όμως έχει δημιουργήσει μερικά θέματα στο σενάριο, αφού ο Kirkman όσο πιο πολύ περνάνε οι σεζόν, θέλει να μένει πιο κοντά στο comic και ο Daryl μένει σαν πονοκέφαλος, στο να του δημιουργούν quests.

Ένα από αυτά όπως έγινε γνωστό, ήταν ο θάνατος του Tyresse που στο comic, είναι αυτός το δεξί χέρι του Rick, αλλά θυσιάστηκε για να μείνει ο Daryl. Φυσικά και αυτό έγινε για το fanbase.

Πόσο θα κρατήσει όμως αυτό; Μπορεί μεν ο Glenn να είναι αυτός που στα comic μας αφήνει όταν αντιμετωπίζει τον Negan -οπότε μένει πιστός στην ιστορία, αλλά αν αυτό συμβεί στη σειρά και πάλι ο Daryl μένει ξεκρέμαστος.

Θεωρείται πιο εύκολο ένα storyline με τον Glenn ζωντανό παρά με τον Daryl.

Φυσικά και πάλι το πρόβλημα είναι το fanbase που ως γνωστόν… If Daryl Dies We Riot.

Η εύκολη «λύση» σε αυτό το πρόβλημα κραυγάζει με το όνομα Abraham. Και αυτό γιατί περίπου προσφέρει τα ίδια με τον Daryl. Αυτό που ίσως τον σώζει αυτόν, είναι ότι δεν είναι και πολύ… μεγάλο γεγονός ο θάνατός του. Και ίσως η φυγή της Carol που στα comic πεθαίνει από νωρίς και λόγω απόδοσης έχει τραβήξει τόσο, να την σώσει τελικά για φέτος, καθώς και αυτή με τη σειρά της βαραίνει το σενάριο.

Με λίγα λόγια… Οι δημιουργοί θέλουν έναν μεγάλο θάνατο για να δείξουν την ισχύ του Negan αλλά και πίστη στο comic storyline.

Θα είναι by the book; Glenn

Ή θα ξεκινήσουν επανάσταση με τον πιο major θάνατο που μπορούν να δώσουν; Daryl

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *