Το κρεβάτι για gamers είναι το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα

Το κρεβάτι για gamers είναι το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα

Η παραγωγική αγορά είναι αυτή που ανταποκρίνεται στα θέλω των μελών της. Τώρα θα μας πείτε, θέλαμε αυτό το κρεβάτι για gaming; Και εμείς θα πούμε: Γιατί όχι;

Ένα μεγάλο άλμα στην γκάμα προϊόντων για gamers ήταν αυτό αφού από τα ειδικά mouses , πληκτρολόγια και χειριστήρια με τα ειδικά χαρακτηριστικά, όπως περισσότερα πλήκτρα, φτάσαμε σε αυτό.

Τώρα η ιαπωνική εταιρία Bauhutte ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά το gaming κρεβάτι. Όλοι κάποια φορά έτυχε να βλέπουμε κάποιο βίντεο ή να παίζουμε κάποιο παιχνίδι μέχρι να αποκοιμηθούμε. Ακριβώς αυτό το πρόβλημα έρχεται να λύσει το gaming κρεβάτι.

Η ιαπωνική του περιγραφή επισημαίνει:

Όταν ξυπνάω, μετακινούμαι από το κρεβάτι μου στο γραφείο μου. Γιατί να είναι τόσο περίπλοκο αυτό; Τα gaming κρεβάτια λύνουν αυτό το πρόβλημα. Με το που ξυπνάς μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι ή να παρακολουθήσεις ένα animation και να πετύχεις έναν απροβλημάτιστο κύκλο ζωής-ύπνου χωρίς κανένα εμπόδιο.

Βέβαια, κάποιες λεπτομέρειες ίσως έχουν χαθεί στην μετάφραση, αλλά το νόημα παραμένει ίδιο. Χάρη στην πληθώρα των αξεσουάρ του, το gaming κρεβάτι έχει πολλαπλές βάσεις και αποθηκευτικούς χώρους για κινητά, tablets και gaming εξοπλισμό, ειδικές θήκες για τρόφιμα και ποτά και γενικά προσφέρει ό,τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος από ένα ταπεινό κρεβάτι.

Το κρεβάτι για gamers είναι το όνειρο που γίνετιαι πραγματικότητα Το κρεβάτι για gamers είναι το όνειρο που γίνετιαι πραγματικότητα Το κρεβάτι για gamers είναι το όνειρο που γίνετιαι πραγματικότητα

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *