Το δεύτερο επεισόδιο του Walking Dead σε οδηγούσε για το ποιος… θα φαγωθεί

Το δεύτερο επεισόδιο του Walking Dead σε οδηγούσε για το ποιος… θα φαγωθεί

Spoilers Alert!

[dropcap size=dropcap]Λ[/dropcap]οιπόν όσοι το είδατε, πείτε μου αν έχω άδικο. Όλοι την παλεύουν αλλά είναι μέσα στη μιζέρια τους και υπάρχει ένας που είναι μέσα στην τρελή χαρά και όλη την ώρα λέει άτάκες και εξυπνάδες. Αν ήταν ταινία με serial killers πάλι αυτός θα ήταν το πρώτο θύμα.

Ο αγαπητός μέθυσος Bob λοιπόν, δεν έβαζε γλώσσα μέσα. Μάλιστα ερωτοτροπούσε με την αγαπημένη του κιόλας. Αυθάδεια… Ακόμα χειρότερα; Λίγο πριν το τέλος που ήξερες ότι θα πάθει κάτι, κόντεψε να γίνει λουκουμάκι στα δόντια ενός walker αλλά ως δια μαγείας τη γλύτωσε. Πήγαν να μας ξεγελάσουν οι δημιουργοί της σειράς αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Bob τελικά έγινε ένας εκλεκτός μεζές, όχι για τους νεκροζώντανους αλλά για τους ζωντανούς.

Να δούμε ποιος, ποιος, ποιος θα φαγωθεί, οε οε, οε, οεεεε

Στην προτελευταία σκηνή και ενώ όλοι είναι μαζεμένοι στην εκκλησία, ο Bob κάνει βόλτα απέξω στα σκοτάδια και μπαμ… Οι hunters κάνουν την εμφάνιση τους. Ποιοι είναι οι hunters; Αυτοί που είχαν στήσει το μαγαζάκι στο Terminus.

Και ο κλήρος πέφτει στον Bob

kunta

Πιο πάνω ανέφερα τη λέξη «νεκροζώντανους»… Είχαμε συνηθίσει νομίζω να αποκαλούν τα zombie μόνο ως walkers μέχρι τώρα. Αυτός ο κοκκινομάλλης-πρωτοπαλίκαρο, στη ομιλία του πριν το δείπνο στην εκκλησία, τους ανέφερε με αυτή τη λέξη. Νεκροζώντανοι… Κάτι θα σημαίνει και αυτό, δεν μπορεί. Το Walking Dead είναι full στους συμβολισμούς.

Μίλησα δυο φορές για μια εκκλησία. Όσοι το είδατε, ξέρετε περί τίνος πρόκειται. Το είναι προφανές πως ο παπάς κρύβει κάτι, νομίζω ότι και η Judith το έχει καταλάβει. Νομίζω ότι σύντομα θα δούμε και πάλι την Beth.

Για να κλείσω, μπορεί το δεύτερο επεισόδιο να μην είχε τον καταιγιστικό ρυθμό του πρώτου, αλλά πάντως στέκεται σε καλά επίπεδα και προμυήεται και πάλι μεγάλη μάχη. Ιδού και τα promo για το επόμενο επεισόδιο…

[embedvideo id=”c9T8DABk5vI” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *