Τουλάχιστον 33 τίτλους «τελειώνει» η Marvel με το Secret Wars

Τουλάχιστον 33 τίτλους «τελειώνει» η Marvel με το Secret Wars

[dropcap size=dropcap]Θ[/dropcap]υμάστε που σας λέγαμε για το νέο Universe της Marvel που θα γεννήσει το Secret Wars που ξεκινάει τον Μάιο; Αυτό θα οδηγήσει στον τερματισμό πολλών comic book που βρίσκονται στο Marvel Universe και Ultimate Universe.

Για την ακρίβεια τα 33 παρακάτω:

All-New Captain America
All-New Ghost Rider
All-New X-Men
Amazing Spider-Man
Amazing X-Men
Angela: Asgard’s Assassin
Avengers
Avengers World
Captain Marvel
Cyclops
Deadpool
Elektra
Fantastic Four
Guardians 3000
Guardians of the Galaxy
Hulk
Inhuman
Iron Fist: The Living Weapon
Legendary Star-Lord
Miles Morales: Ultimate Spider-Man
New Avengers
Nightcrawler
Nova
Rocket Raccoon
Secret Avengers
Spider-Man & The X-Men
Spider-Man 2099
Storm
Superior Iron Man
Thor
Uncanny X-Men
Wolverines
X-Men

Πως θα γίνει όλο αυτό; Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν πάρα πολλές ιστορίες παράλληλες στο Marvel Universe που στην ουσία είναι ένα Mutliuniverse. Πολλές ιστορίες είναι σε παράλληλους κόσμους ή άλλους πλανήτες. Η βάση όλως αυτών των κόσμων είναι το Earth 616,

Όπως είχε ανακοινώσει η Marvel τον Ιανουάριο, όταν τελειώσει το Secret Wars, θα συνεχιστούν επιλεγμένες και μόνο ιστορίες και κόσμοι. Όπως χαρακτηριστικά είχαν αναφέρει οι δυο κόσμοι θα συγκρουστούν μεταξύ τους και ότι απομείνει από αυτή τη σύγκρουση θα συνεχίσει να έχει ιστορία.

«Σαν να πετάς μια πίτσα πάνω σε μια άλλη», είχε πει ο Axel Alonson, αρχισυντάκτης της Marvel.

Αλλά όπως λέει ένα ρητό, αν θες να φτιάξεις ομελέτα πρέπει να σπάσεις αυγά. Δηλαδή να «σκοτώσεις» κάποιες ιστορίες. Και αυτές είναι τα comic book pου προαναφέραμε και μάλιστα ίσως να μην είναι μόνο αυτά.

Δηλαδή καταλαβαίνουμε πως όλο αυτό δεν θα είναι απλά ένα εκδοτικό τρικ για να τραβήξουν την προσοχή νέων κοινών, αλλά μια νέα πολιτική και ρίσκο φυσικά. Θα υπάρξουν πολλές και σοκαριστικές αλλαγές επαναλαμβάνουν οι ιθύνοντες… Και το τέλος θα έρθει δημιουργικά. Δεν πρόκειται όλες αυτές οι ιστορίες να σβήσουν σε μια και μόνο κυκλοφορία και από τον Μάιο να υπάρξουν τα καινούργια (όσο επιζήσουν).

«Σε ένα τέλειο κόσμο, θα τελειώναμε κάθε έκδοση τον Απρίλιο και από τον Μάιο θα έβγαιναν οι καινούργιες ιστορίες. Εμείς όμως διαλέξαμε να δώσουμε στους δημιουργούς την ελευθερία να το τελειώσουν όπως θέλουν. Ακόμα και να μεταφέρουν το Secret Wars μέσα στο τέλος τους»

Αν μην τι άλλο θα έχει πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό…


Διαβάστε περισσότερες λεπτομέριες για το Secret Wars

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *