“Τον Οκτώβριο το άλμπουμ. To Negative One ήταν δώρο…”

“Τον Οκτώβριο το άλμπουμ. To Negative One ήταν δώρο…”

[dropcap size=dropcap]O[/dropcap] Corey Taylor, frontman των Slipknot, σε συνέντευξη του στο BBC Radio 1, τόνισε πως το single The Negative One, δεν ήταν το επίσημο single της μπάντας παρά ένα δώρο της μπάντας στους οπαδούς.

Τα νέα είναι πως σε λίγες εβδομάδες θα σκάσει μύτη το επίσημο single, όπου όπως λέει θα είναι τελείως διαφορετικό και φυσικά πως (μάλλον) τον Οκτώβριο θα έχουμε το άλμπουμ.

“Το επίσημο single θα βγει σε λίγες εβδομάδες. Θα είναι μελωδικό, πολύ σκοτεινό και δυνατό. Διαφορετικό από το The Negative One, που ήταν απλά ένα δώρο για τους οπαδούς που ήθελαν να ακούσουν λίγο από το άλμπουμ μας. Ο κόσμος θα χάσει τα μυαλά του με αυτό που έρχεται.

Θυμάστε που είχα πει ότι θέλαμε να πετύχουμε έναν συνδυασμό Iowa και Vol.3; Νομίζω τα καταφέραμε…

Με την κυκλοφορία του The Negative One απλά βουλώσαμε τα στόματα αυτών που μίλαγαν άσχημα για μας. Περάσαμε τέσσερα πολύ δύσκολα χρόνια. Χάσαμε τον Paul (Gray), χώρισαν οι δρόμοι μας με τον Joe (Jordison). Και άλλες μπάντες τα έχουν περάσει αυτά.

Πιστεύω τον Οκτώβριο όταν θα είναι και το Knotfest, να έχουμε κυκλοφορήσει και το άλμπουμ. Ακόμα κάποια τραγούδια χρειάζονται masteting. Σε δυο εβδομάδες θα γυρίσουμε και το video για το single The Devil In I”.

[embedvideo id=”sgA7KIwKlOE” website=”youtube”]

slipknot

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *