“Είμαι με το μέρος του Sterling”

“Είμαι με το μέρος του Sterling”

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Gene Simmons προσπαθεί με νύχια και με δόντια να γίνει ο πιο αντιπαθητικός τύπος της υφηλίου. Πριν δυο βδομάδες υποστήριζε ότι εμείς οι… προλετάριοι πρέπει να σεβόμαστε τους πλούσιους ανθρώπους γιατί μας δίνουν… ψωμί να τρώμε (σε ελεύθερη μετάφραση).

sterling
Ο πρώην ιδιοκτήτης των Los Angels Clippers, Don Sterling

Τώρα, με νέα τοποθέτηση του, παίρνει το μέρος του αμφιλεγόμενου, πρώην, ιδιοκτήτη των Los Angeles Clippers, Donald Sterling, όσο αναφορά την ιδιωτικότητα της συζητητής που τελικά ξέσπασε το μεγάλο σκάνδαλο τον περασμένο Απρίλιο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο ιστορικός ιδιοκτήτης ομάδας του ΝΒΑ, υποχρεώθηκε σε αναγκαστική πώληση της ομάδας σε πρώην μεγαλοστέλεχος της Microsoft, αλλά και σε πρόστιμο 2,5 εκ δολαρίων, αφού έγινε γνωστή ιδιωτική συνομιλία που είχε με την (Λατίνα) ερωμένη του, όπου μιλούσε με μειωτικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς για τον Magic Johnson, τους Αφροαμερικάνους και τους Λατίνους και γενικά για όσους δεν είναι λευκοί.

Ο Gene Simmons δήλωσε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε από την Wall Street Journal αν έχει παρακολουθήσει το περιστατικό:

gene-simmons
Ο Gene Simmons εν δράση

“Είμαι με το μέρος του Don Sterling. Είμαι με το μέρος του Mel Gibson, του Don Sterling και γενικά με οποιονδήποτε έχει εκφραστεί ρατσιστικά ή αλαζονικά σε ιδιωτική συνομιλία. Η διαφορά του Sterling, που φυσικά δεν ασπάζομαι την άποψη του, σε σχέση με οποιονδήποτε άλλον είναι ότι πιάστηκε. Όλοι λένε φυλετικά αστεία ή όταν είναι μεθυσμένοι. Η διαφορά είναι ότι ο Sterling τα είπε σε κάμερα, χωρίς την έγκρισή του παρόλα αυτά. Του την στήσανε. Πιστεύω πως απλά έπρεπε να ζητήσει συγνώμη και να πληρώσει ένα πρόστιμο.

Κοίτα τι μπορεί να γίνει τώρα. Ο Sterling επειδή έχει το χρήμα, μπορεί να χρηματίσει παπαράτσι με σκοπό να πιάσουν διάσημους όπου θα λένε τα ίδια πράγματα. Μπορεί να το κάνει. Και αν πεις ένα φυλετικό αστείο να χάσεις τη δουλειά σου. Όλοι λένε. Οι εβραίοι, οι μαύροι, οι χριστιανοί, όλοι! Αυτό λέγεται Αμερική, ελευθερία λόγου! Ακόμα και αν προσβάλεις κάποιον ιδιωτικά. Η δημοσιότητα κάνει τη διαφορά. Ο Μεγάλος Αδερφός τελικά ξάπλωσε στο κρεβάτι μας”.

Το 2012 ο Simmons είχε δηλώσει δημόσια ότι είχε μετανιώσει ότι υποστήριξε την εκλογή Ομπάμα το 2008, καθώς έβλαψε τις επιχειρήσεις, με τον τραγουδιστή των KISS, Paul Stanley να δηλώνει πως οι γνώμες των μουσικών για πολιτική δεν θα έπρεπε να παίρνονται στα σοβαρά από τα ΜΜΕ.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *