Τον Μάιο του 2022 έρχεται το Black Panther II

Τον Μάιο του 2022 έρχεται το Black Panther II

Για όσους θορυβήθηκαν από τις ανακοινώσεις της Marvel στο San Diego Comic Con που δεν υπήρξε αναφορά στο σίκουελ του Black Panther, μπορούν να ηρεμήσουν. 

Συνεχίζεται το μπαράζ ανακοινώσεων της Marvel στο πλαίσιο του D23 Expo 2019 της Disney. Εδώ και καιρό έχει επιβεβαιωθεί το sequel του Black Panther, με τον Ryan Coogler στη σκηνοθεσία και τον Chadwick Boseman στον ρόλο του T’Challa. Όμως όταν μάθαμε τις ταινίες που θα περιλαμβάνει το Phase 4, το φιλμ έλειπε από το πρόγραμμα, προκαλώντας την έκπληξη πολλών.

Τα ηνία της σκηνής πήρε ο επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige, με σκοπό να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του sequel του Black Panther.

Μαζί του ανέβηκε και ο σκηνοθέτης Ryan Coogler για να ανακοινώσουν πως το Black Panther 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαίου 2022, με τον ίδιο να κάνει λόγο πως η ομάδα του “θα πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να το πετύχει σωστά”.

Επομένως το Black Panther II τοποθετείται μετά τα Doctor Strange in the Multiverse of Madness (7 Μαΐου 2021) και το Thor: Love and Thunder (5 Νοεμβρίου 2021).

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *