Τι περιμένουμε να δούμε στο Battle Of The Bastards

Τι περιμένουμε να δούμε στο Battle Of The Bastards

[dropcap size=dropcap]Κ[/dropcap]αι όμως, το Game Of Thrones πλησιάζει στο τέλος του 6ου του κύκλου. Αν το καλοσκεφτείτε και βάσει τις πρόσφατες δηλώσεις των ιθυνόντων του HBO και της παραγωγής, μαζί με το Battle Of The Bastards, έχουν μείνει μόλις 15 επεισόδια για το οριστικό φινάλε της επικής ιστορίας που μας έχει καθηλώσει.

Σε ορίζοντα διετίας φυσικά (2 την 6η σεζόν, 7 την 7η σεζόν, 6 την 8η σεζόν).

Στο θέμα μας όμως. Όπως όλοι οι φίλοι του Game Of Thrones γνωρίζουν, το 9ο επεισόδιο κάθε κύκλου σφύζει πάντα από ένταση. Πόσο μάλλον τώρα, που το επεισόδιο έχει… Battle. Μια επική μάχη μεταξύ του Jon Snow και του Ramsay Bolton.

Δείτε 8 λαχταριστές φωτογραφίες από το επερχόμενο Battle Of The Bastards που κυκλοφόρησε το HBO

Πεδίο διαμάχης θεωριών αυτή την εβδομάδα (την προηγούμενη ήταν για την Arya) είναι για το αν, ολόκληρο το επεισόδιο, θα είναι στον Βορρά και στους Jon, Sansa και Ramsay, αντί για τον συνηθισμένο «κύκλο», ανάμεσα σε όλους τους κεντρικούς χαρακτήρες και στις τοποθεσίες τους. Αν όντως ισχύσει αυτό -για πρώτη φορά- στο Game Of Thrones, θα υπάρχει μάλλον πολύ καλός λόγος. Και αυτός είναι το πεδίο της σφαγής.

Για τη μάχη καθεαυτό, δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο από την τελειότητα με καταπληκτικά εφέ. Εξάλλου το teaser είναι μάρτυρας. Σε αυτά, δεν το φοβάσαι το GoT.

If I Fall, Don’t Bring Me Back

Επίσης, ακόμα ένα θέμα έντονης συζήτησης είναι η βροχή από βέλη που φαίνονται να προσγειώνονται προς το στρατό του Ramsay. Οι online θεωρίες αναφέρουν πως ίσως με ένα από αυτά (εν είδει συμβολισμού), ο Bolton να σκοτώσει τον Rickon Stark και να επιβεβαιώσει στην ουσία την Sansa όταν έλεγε στον Jon -νωρίς στη σεζόν- πως αν όντως είχε πέσει στα χέρια του Ramsay ο αδερφός της, όπως και να έχει ήταν νεκρός.

Στο μέρος όπου οι οπαδοί σχεδόν ενωμένοι φωνάζουν υπέρ, είναι να πεθάνει ο Bolton, αφού πρώτα βαριά τραυματισμένος ανταλλάξει μερικές πικρές νεκροκουβέντες με την Sansa.

Αν όντως τελικά η ιστορία μένει προσκολλημένη στον βορρά σε όλη της τη διάρκεια, είναι λογικά να δούμε και την ιστορία του Davos που θα μαθαίνει τι συνέβη στην μικρή πριγκίπισσα Shireen. Παρά το γεγονός ότι είναι το δεξί χέρι του Jon στην επερχόμενη μάχη, ίσως βρει το χρόνο για μια μικρή εκδίκηση προς τη Melisandre, που έβαλε να την κάψει ο πατέρας της.

Νέο extended trailer!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *