Δείτε το Gameplay Trailer του Pro Evolution Soccer 2017

[dropcap size=dropcap]T[/dropcap]ο PES 2017 έχει σχεδιαστεί γύρω από τo Control Reality ανεβάζοντας το πολυβραβευμένο gameplay σε νέα επίπεδα ελέγχου και οπτικού ρεαλισμού χωρίς να θυσιάζουν την ευκολία και την αμεσότητα που έχουν τα ματς στο Pro Evolution Soccer. Η κορυφαία μηχανή Fox δίνει νέα δύναμη στον τίτλο με νέο σύστημα εκτέλεσης και αποδοχής πάσας, και AI που προσαρμόζεται για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον κάθε παίκτη διαφορετικά.

Οι παλαιότερες εκδόσεις του PES είχαν εισάγει το επαναστατικό Team ID και Player ID. Συστήματα που βοηθούν τη μηχανή να αναπαράγει και να μιμείται τους πραγματικούς παίκτες στον τρόπο που κινούνται και παίζουν. Το PES2017 προσθέτει νέα επίπεδα σε αυτό τον τομέα φέρνοντας το σύστημα ‘Real Touch’. To Real Touch ρυθμίζει τον τρόπο με τον οποίο δέχεται ο παίκτης την μπάλα ανάλογα με το ύψος και τη δύναμη της πάσας, και την ικανότητα του παίκτη. Ένα νέο σύστημα ‘Precise Pass’ δίνει νέα δυναμική στα ball physics του παιχνιδιού καθώς οι παίκτες κάνουν πάσες με βάση τα σπριντ των συμπαικτών τους χωρίς να στοχεύουν τους ίδιους.

Το Pro Evolution Soccer 2017 αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο τόσο σε next-gen συστήματα και PC όσο και σε last gen.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *