Τι θυμήθηκα τώρα: Όταν ο Saul Goodman γνώριζε τον Joey Tribbiani

Τι θυμήθηκα τώρα: Όταν ο Saul Goodman γνώριζε τον Joey Tribbiani

[dropcap size=dropcap]Ν[/dropcap]αι… Σάββατο Ιουλίου το έβγαλα σπίτι. Πρέπει να το ομολογήσω. Βαριόμουν να κουνήσω και μέχρι και τα μούσια μου. Και τι καλύτερο από το μοιραστείς τη τεμπελιά σου με έναν καλό παλιό φίλο. Τον Joey Tribbiani.

Είχα κατεβάσει το πρώτο κύκλο της σειράς (δυο είναι όλοι και όλοι), εδώ και κανά μήνα και έψαχνα αφορμή για να ξεπετάξω στα γρήγορα μια δεκαριά επεισόδια. Τελικά έφτασα τα εφτά χτες, βλέποντας μια γνώριμη και ευχάριστη φιγούρα στο 60 επεισόδιο. Τον Bob Odenkirk από το Breaking Bad και το Better Call Saul, σαν Saul Goodman (James McGill).

Υποδίεται έναν πονηρό όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, που στήνει παγίδες στον άμοιρο Joey Tribbiani για να αποτυγχάνει στις auditions. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο τύπος, είναι ίδιος με την εικόνα που τον έχουμε από τις σειρές που έγινε πραγματικά διάσημος την περίοδο (2010-2015) με αυτή στο επεισόδιο που είναι του 2004. Και ο τρόπος που μιλάει, που στήνεται αλλά και η φάτσα του. Προφανώς ήρθε και έδεσε με τους ρόλους στα κομψοτεχνήματα του Vince Gilligan.

Όσον αφορά το Joey που είχα δει πολύ παλιά μόνο τον πιλότο, ομολογώ πως είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί το «έκοψαν» τόσο γρήγορα. Είναι πολύ καλύτερη sitcom από πολλές που κυκλοφορούν εκεί έξω και μάλιστα με πολυετή συμβόλαια. Το έκαναν όμως αμέσως μετά τα Φιλαράκια και όλοι γνωρίζουμε το μέγεθός τους. Αν το Joey γυριζόταν 2-3 χρόνια μετά τους Friends, θα είχε κερδίσει πολύ περισσότερες συμπάθειες.

Για αυτό άλλωστε και έχει πετύχει το Episodes με τον Matt Le Blanc να υποδύεται τον… εαυτό του και όλοι να περιμένουμε με ανυπομονησία την 5η σεζόν. Όσοι δεν το έχετε δει, τσεκάρετε το μία. Episodes, του 2011.

Όσο για το Joey Tribbiani και τον… Saul Goodman, απολαύστε το video παρακάτω.

[embedvideo id=”w7PqBRdvNQM” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *