Τι εστί Dragon Age Keep;

Τι εστί Dragon Age Keep;

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ε αφορμή τη κυκλοφορία του αναμενόμενου video game Dragon Age: Inquisition, θέλω να βοηθήσω τους ανήμπορους, φίλτατους gamers, να κατανοήσουν τι είναι το Dragon Age Keep.

Το Dragon Age Keep είναι μια δωρεάν online εφαρμογή όπου αφήνει τους παίκτες να προσαρμόσουν τις σημαντικότερες επιλογές του Dragon Age: Origins, Dragon Age: Origins – Awakening και του Dragon Age II και να τις εισάγουν στο νέο video game της BioWare, Dragon Age: Inquisition. Η πρόσβαση στο Keep μπορεί να γίνει μέσω κονσολών, PC, tablet και smartphone, εφόσον υπάρχει λογαριασμός στο Origin. Η beta έκδοση της εφαρμογής κυκλοφόρησε δημοσίως στις 29 Οκτωβρίου 2014.

Το Keep σαρώνει το συνδεδεμένο λογαριασμό Origin για να ελέγξει για τυχόν προϋπάρχοντες Grey Wardens ή Hawkes(οι πρωταγωνιστές των δύο prequels), αλλά εάν όχι, τότε θα υπάρχει η επιλογή να διαλέξετε από μια λίστα προκαθορισμένων ηρώων.

Αφού έχουν επιλεγεί οι πρωταγωνιστές από τα προηγούμενα παιχνίδια, θα παιχτεί ένα animated βίντεο, με αφηγητή τον Varric (hell yeah bitches!), το οποίο θα περιγράφει τα γεγονότα των προηγούμενων παιχνιδιών. Κάθε φορά που η ιστορία διακλαδώνεται, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει ό, τι συμβαίνει.

Όταν τελειώσει το βίντεο, το “Tapestry” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιλογή άλλων σημαντικών αποφάσεων γρήγορα και αποτελεσματικά, ενώ επίσης και για το ξεκαθάρισμα διάφορων canon λαθών.

Untitled1 Untitled2

Μπορείτε να έχετε έως και 9 διαφορετικά World States* αποθηκευμένα στο Keep, και να επεξεργαστείτε ή να τα διαγράψετε ανά πάσα στιγμή (αν και θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 1 World State σωσμένο). Είναι επίσης δυνατόν να γίνει sharing των World States μεταξύ χρηστών του Origin.

Υπάρχουν περίπου 300 επιλογές που μπορούν να γίνουν στο Keep.

Και μην ξεχνάτε το Dragon Age: Inquisition βγαίνει στην Ελλάδα στις 21 Νοεμβρίου!!

(*Σημείωση: World State είναι η κατάσταση του κόσμου μέσω των επιλογών του παίκτη)

Υ.Γ.: Θα ακολουθήσει αφιέρωμα για το Dragon Age: Origins και το Dragon Age II, με στόχο τη προετοιμασία του κοινού για την άφιξη του επικού Dragon Age: Inquisition, σε συνεργασία με τον καραφλό συνάδελφο Αλέξη (yay!).

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *