«Τάπα» στην Marvel και την Disney από την κόρη του Stan Lee

«Τάπα» στην Marvel και την Disney από την κόρη του Stan Lee

Στο άκουσμα μόνο της επωνυμίας Sony, ο μέσος marvel fan μπορεί να εκραγεί τις τελευταίες 48 ώρες και με ά την εξέλιξη της «εξόδου» (;) του Spider-Man από το MCU.

Η διαφοροποίηση της συμφωνίας που ήθελε να πετύχει η Disney για τον καταμερισμό των κερδών και των ευθυνών για τις μελλοντικές solo ταινίες, έφερε τη ρήξη και όλοι αρχικά αγριοκοίταξαν τη Sony ως υπαίτια.

Κάπου πήρε το μάτι μας ότι αυτή η έκρηξη έφερε τριγμούς ακόμα και στη μετοχή της Sony, ενώ αν δεν υπήρχε στο τραπέζι το κατευναστικό χαρτί: «ναι, αλλά η Sony μας έφερε το Playstation και ακόμα περισσότερο τον τίτλο Spider-Man», θα είχε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Μπορεί να είμαστε geeks, αλλά (δυστυχώς) είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι οπότε έχουμε διδαχθεί πως όταν μια συμφωνία πάει κατά διαόλου, φταίνε όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές (ειδικά όταν μιλάμε για εταιρίες κολοσσούς και όχι συμφωνία εργοδοτη-εργαζόμενου).

Η Sony με τη σειρά της, έβγαλε μια ανακοίνωση που εξηγούσε ότι το οικονομικό δεν ήταν τόσο το πρόβλημα, όσο ότι ο χρόνος του Kevin Feige που θα αφιέρωνε σε αυτό το project ήταν ανύπαρκτος, αφού έχει καταπιαστεί με τις Marvel ιδιοκτησίες της FOX.

Μια ακόμα φωνή έρχεται τώρα για να στηρίξει την άποψη της αδηφαγίας της Disney, όχι απαραίτητα να στηρίξει τη Sony βέβαια, αλλά να μας ανοίξει τα μάτια πως: δεν κυβερνιέται μια τόσο μεγάλη εταιρία με συναίσθημα, αλλά με αριθμούς και πλεονεξία. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει… να προβληματίσουν το ίδιο τους το κινηματοραφικό σύμπαν. Βρε κάτι ξέρει η Universal που δεν θέλει πάρε δώσε για τον Hulk και τον βλέπουμε μόνο σε assemble movies.

«Τάπα» στην Marvel και την Disney από την κόρη του Stan Lee

Η Joan Celia “JC” Lee, κόρη του Stan Lee, αναφέρει πως οι ιθύνοντες της Disney και της Marvel, με λίγα λόγια, δεν κοιτούν τίποτα συναισθηματικά και προσδοκούν μόνο στο κέρδος.

«Η Marvel και η Disney που προσπαθούν να ελέγξουν τις δημιουργίες του πατέρα μου, πρέπει να ελέγχονται από άλλες εταιρίες, που επίσης προσδοκούν στο κέρδος, αλλά σέβονταν τον Stan Lee σαν άνθρωπο αλλά και την κληρονομιά του. Είτε είναι η Sony, είτε κάποια άλλη εταιρία, οι χαρακτήρες που δημιούργησε ο πατέρας μου χρειάζονται πολλές οπτικές γωνίες για να εξελιχθούν. Όταν ο πατέρας μου πέθανε, κανείς από την Marvel και την Disney δεν επικοινώνησε μαζί μου. Από την πρώτη μέρα εκμεταλλεύονται τη δουλειά του πατέρα μου και δεν έχουν δείξει τον παραμικρό σεβασμό. Όλα αυτά τα χρόνια, κανείς δεν θα μπορούσε να φερθεί χειρότερα στον Stan Lee από τους ιθύνοντες της Disney».

Διαβάστε ακόμα: Οι πιο συγκινητικές ιστορίες του Spider-Man

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *