«Σύννεφα» πάνω από τον Daryl

«Σύννεφα» πάνω από τον Daryl

[dropcap size=dropcap]Σ[/dropcap]ύμφωνα με το inquisitr.com ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς, ο Daryl Dixon, ίσως και να βρίσκεται σε κίνδυνο στην 6η σεζόν σύμφωνα με ένα και μόνο σημάδι. Αυτό το σημάδι είναι η εμφάνιση του Michael Rooker (Merl Dixon) στα γυρίσματα του The Walking Dead. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, ίσως και τίποτα όμως

Και εξηγούμαστε…

Από τη στιγμή που ισχύει αυτή η πληροφορία, το πιο πιθανό είναι πως ο Rooker θα παίξει σε κάποιο flashback που θα έχει ο Daryl όταν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Αυτό που λένε ότι όταν είναι να πεθάνεις, βλέπεις τη ζωή σου σαν ταινία. Και απ’ ότι μας έχουν πει οι παραγωγοί θα έχει πολλά flashbacks.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε θα γίνει αυτό που όλοι απεχθανόμαστε.

Ο Daryl είναι σημαντικός χαρακτήρας μεν, αλλά αν θυμάστε στο δεύτερο μισό της σειράς πέρσι τον είχαν αποδυναμώσει λίγο σε σχέση με τον Rick.

Για τον Rooker ωστόσο υπάρχει και μια άλλη φήμη, πως δεν πήγε στα γυρίσματα για να παίξει, αλλά για το ετήσιο Dinner Of the Dead. Το τραπέζι που κάνει η παραγωγή του The Walking Dead σε «νεκρά» μέλη της σειράς, προς ένδειξη οικογενειακού κλίματος που επικρατεί.

Μάλιστα, στα γυρίσματα εθεάθη και ο Tyler James williams (Noah). Έχουμε ακόμα δυο μήνες μέχρι να το μάθουμε…

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *