Συνάντησε τελικά ο Captain America τον Red Scull στο Vormir;

Συνάντησε τελικά ο Captain America τον Red Scull στο Vormir;

Μια από τις πλέον δημοφιλείς απορίες όσων είδαν το Avengers Endgame και ξέρουν την προϊστορία (έστω απλώς την κινηματογραφική) των Captain America και Red Scull, ήταν αν ο Rodgers συνάντησε τον παλιό εχθρό του, στο ταξίδι του κατά την επιστροφή όλων των infinity stones στις ιστορικές τους θέσεις.

Στο commentary track που ήρθε στη δημοσιότητα μετά το digital release του Endgame, ο ίδιος ο Antony Russo (εκ του σκηνοθετικού διδύμου) ρωτά τους σεναριογράφους Christopher Markus και Stephen McFeely για τη συγκεκριμένη πιθανότητα.

«Πιθανώς να έγινε», απάντησε ο McFeely και συνέχισε πως γράφοντας το σενάριο ήταν κάτι που το σκεφτόταν συνέχεια.

Το συγγραφικό δίδυμο επίσης σημείωσε  πως μια άλλη θεωρία που τονίζει ότι από τη στιγμή που η Soul Stone δεν ήταν πια εκεί (μία λόγω του Thanos που θυσίασε τη Gamora και στο παράλληλο timeline που ο Hawkeye βλέπει τη θυσία της Black Widow), ο Red Skull θα απελευθερωνόταν από τα δεσμά του (άρα δεν θα τον συναντούσε ο Captain America), δεν ισχύει.

Καθώς το βασανιστήριο του ήταν να περιμένει κάτι που ίσως ποτέ να μην γινόταν (να πάρει κάποιος ή να επιστρέψει άλλος τη λίθο).

Συνάντησε τελικά ο Captain America τον Red Scull στο Vormir;

Είστε full hyped με τη νέα φάση της Marvel; Διαβάστε ακόμα:

Το Endgame ξεπέρασε σε εισπράξεις το Avatar

Όλες οι ανακοινώσεις της Marvel στο San Diego Comic Con

Έρχεται ταινία Fantastic Four εντός του MCU

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *