Στο The Walking Dead προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρύψουν το μυστικό

Στο The Walking Dead προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρύψουν το μυστικό

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]πως ήταν λογικό, όταν σοκάρεις και εκνευρίζεις το κοινό σου με ένα cliffhanging τέλος μιας εκ των πλέον δημοφιλών σειρών, στην εποχή του internet, η κακή βαθμολόγηση του επεισοδίου δεν είναι αρκετή.

Οι οργισμένοι fanboys θα προσπαθήσουν να σε καταστρέψουν. Και στα πλαίσια του The Walking Dead, αυτό σημαίνει πως θα προσπαθήσουν να αποκαλύψουν με στοιχεία, ποιον ροπάλιασε ο Negan

Σύμφωνα με το Comics Alliance που έχει στρατοπεδεύσει στην Georgia όπου γυρίζεται η 7η σεζόν, έχουν δει με τα μάτια τους μέχρι στιγμής τους Andrew Lincoln (Rick), Chandler Riggs (Carl), Norman Reedus (Daryl), Michael Cudlitz (Abraham), Josh McDermitt (Eugene), Danai Gurira (Michonne), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn) και Sonequa Martin-Green (Sasha) να πηγαίνουν στα γυρίσματα.

Δεν έχουν εμφανιστεί για την ώρα οι Lauren Cohan (Maggie) και Christian Serratos (Rosita) αλλά μια φήμη ήρθε να ταρακουνήσει τον Greg Nicotero που προσπαθεί να μας ρίξει (;) στάχτη στα μάτια.

Ο Steven Yeun μπορεί μεν να έχει εμφανιστεί στα γυρίσματα, αλλά έτσι και αλλιώς η σκηνή μετά τη ροπαλιά δεν είχε γυριστεί στην 6η σεζόν. Όποιον και να χτυπούσε ο Negan, θα έπρεπε να επιστρέψει στα γυρίσματα του 7ου κύκλου και να κάνει στη σκηνή.

Γιατί επιμένουμε στον… Glenn; Όχι επειδή πεθαίνει στο comicbook, αλλά επειδή άφησε το γύρισμα κάποια στιγμή για να πάει στη Νότια Κορέα σε γυρίσματα άλλης ταινίας.

Ο Nicotero τόνισε πως για να μην μαθευτεί το μυστικό, τα επεισόδια και οι σκηνές γυρίζονται με ανακατεμένη σειρά, οπότε ανά πάσα στιγμή μπορεί να λείψει ο καθένας.

Αυτό φυσικά θα φανεί αν επιστρέψει στα γυρίσματα ο Yeun ή όχι. Βέβαια θα μπορεί να μην είναι αυτός που τρώει τη ροπαλιά αλλά να πεθαίνει σε κάποια μάχη αργότερα, γιατί θα πέσουν έτσι και αλλιώς πολλά κορμάκια.

Αναμένουμε νεώτερα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *