“Σκατένια μπάντα οι Metallica, κακός ντράμερ ο Ulrich”

“Σκατένια μπάντα οι Metallica, κακός ντράμερ ο Ulrich”

Θερμό συναυλιακό καλοκαίρι αναμένεται στην Βρετανία με τα festival του Glastonbury και του Sonisphere. Η ένταση έχει αρχίσει ήδη όμως, με δηλώσεις από διάφορες μεριές, όλο δηλητήριο.

Αρχικά είχαμε τον Bruce Dickinson που ανέφερε πως το Glastonbury είναι για τους νεόπλουτους και δεν το γουστάρει, μετά είχαμε τον Lars Ulrich να λέει πως ο Dickinson λέει ανοησίες, όχι για το θέμα του Glastonbury, αλλά για το ποια είναι καλύτερη μπάντα (Maiden ή Metallica) και τέλος… οι Mogwai.

Το σκοτσέζικο prog-rock συγκρότημα, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ανυπομονώ να ακούσω αυτόν τον τύπο (Lars Ulrich) να παίζει πάλι drums. Είναι απίστευτα κακός. Παίζει χάλια”, δήλωσε ο πολυοργανίστας Barry Burns. Ο τραγουδιστής Stuart Braitwaite πρόσθεσε: “Ανυπομονώ, όταν κάνουμε απόλυτη ησυχία, να ακουστεί το “Enter Sandman” από πίσω, επειδή παίζουμε την ίδια ώρα ακριβώς. Δεν καταλαβαίνω, πάντως, γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος. Είναι μια πολύ μεγάλη rock μπάντα και είναι ένα πολύ μεγάλο rock φεστιβάλ”.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε ο drummer των Mogwai, Martin Bulloch, γιατί δίχασε τόσο κόσμο η επιλογή των Metallica ως headliners στο Glastonbury, απάντησε: “Επειδή είναι σκατένια μπάντα!”.

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *