Ακυρώνονται όλες οι συναυλίες των Iced Earth

Ακυρώνονται όλες οι συναυλίες των Iced Earth

Με ανακοίνωσή του ο Jon Schaffer, ενημέρωσε τους οπαδούς ότι ακυρώνονται όλες οι επερχόμενες συναυλίες των Iced Earth, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών εμφανίσεων σε φεστιβάλ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Είναι μια ειλικρινή συγγνώμη που σας ενημερώσω πως οι ICED EARTH αναγκάζονται να ακυρώσουν όλες τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σε φεστιβάλ και headliner συναυλίες.

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση στο λαιμό μου  το 2000, λόγω ενός τραυματισμού το 1996 πάνω στη σκηνή. Από τότε, πολεμάω με αυτό το πρόβλημα, που στους τελευταίους μήνες έχει επιδεινωθεί, προκαλώντας επιπλέον θέματα και δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί.

Τον Φεβρουάριο, ενώ ήμασταν σε περιοδεία στην Ευρώπη, έκανα μια εξειδικευμένη θεραπεία στη Γερμανία από έναν γιατρό ο οποίος έχει βοηθήσει, μεταξύ πολλών άλλων, τον Tony Iommi και τον Eddie Van Halen. Αυτή η θεραπεία με βοήθησε να ολοκληρώσουμε την παγκόσμια περιοδεία για το Plagues Of Babylon.

Ωστόσο, τώρα είμαι αναγκασμένος να προβώ σε περαιτέρω, πιο επεμβατική δράση νωρίτερα από ό, τι είχα πρόθεση, προκειμένου να μείνω υγιής συνολικά .

Το χειρουργείο είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο αλλά με συμβούλεψαν πως πρέπει να το επισπεύσω.

Όσο και αν η μπάντα και εγώ στεναχωριόμαστε για την ακύρωση των συναυλιών, είναι ένα θέμα που δεν μπορεί πλέον να μένει στην άκρη.

Μόλις η χειρουργική επέμβαση και η ανάρρωση ολοκληρωθεί, θα είμαστε πίσω στη δουλειά – υγιείς, δυνατοί και έτοιμοι για Metal.

Τις καλύτερες ευχές μου σε όλους σας,

Jon Schaffer

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στις 14 Μαΐου για το Groovey.tv, ο Schaffer είχε δηλώσει:

«Θα μπω στο χειρουργείο για επέμβαση στον δεύτερο αυχενικό σύνδεσμο. Είχα κάνει την πρώτη πριν δεκατέσσερα χρόνια. Όλως τυχαίως, είχαμε παίξει τότε στο Wacken, τρεισήμισι εβδομάδες μετά την επέμβαση και ήμουν με υποστηρικτικό αυχένα και τέτοιες αηδίες. Αυτήν τη φορά, όμως, δεν μπορώ να το κάνω έτσι. Αρχές Σεπτέμβρη με περιμένει το νυστέρι για να διορθώσω μια και καλή το πρόβλημα, επειδή χειροτέρεψε απότομα. Είχε αρχίσει να γίνεται άσχημο ήδη από τις ηχογραφήσεις του “Plagues Of Babylon”.»

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *