Ο Robert Kirkman σχεδόν επιβεβαίωσε την φυγή του Andrew Lincoln

Ο Robert Kirkman σχεδόν επιβεβαίωσε την φυγή του Andrew Lincoln

Ο δημιουργός του comic The Walking Dead και παραγωγός της σειράς του AMC, Robert Kirkman, επιβεβαίωσε πως ο Rick Grimes / Andrew Lincoln θα αποτελέσει παρελθόν από το show στην επερχόμενη 9η σεζόν του.

Αν και ήδη ο συμπρωταγωνιστής του, Norman Reedus, που πλέον θα είναι ο lead male star το είχε κάνει απλά και λιτά ΕΔΩ, η δήλωση ενός από τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους για να απαντήσει, έχει άλλη βαρύτητα.

UPDATE Στην είδηση!

Επίσημα αντίο και από τον ίδιο τον Andrew Lincoln στο The Walking Dead

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση από ρεπόρτερ του IMDb, είπε: «Έτσι φαίνεται». Και αν αυτό φαίνεται λιγάκι μετέωρο, συνέχισε λέγοντας: «Ο Andy θέλει να κάνουμε κάτι special για το γεγονός αυτό. Και έχουμε σχεδιάσει κάτι καταπληκτικό».

φυγή του Andrew Lincoln

Πόσο καλή να είναι αυτή η δήλωση, όταν το Walking Dead φημίζεται για τους βίαιους θανάτους των πρωταγωνιστών του. Τουλάχιστον να μην είναι μίζερος όπως της Andrea.

Αυτή η δήλωση του Kirkman πάντως, όπως ήταν λογικό, έκανε μεγάλους τίτλους στο site του IMDb και σε άλλα site, κάνοντάς τον δημιουργό να δηλώσει εκ νέου πως δεν τα είπε τόσο φουσκωμένα τα πράγματα όσο τα παρουσιάζουν. Στις συμπληρωματικές δηλώσεις του, τόνισες πως οι φήμες για αποχώρηση του Andrew Lincoln υπάρχουν από τότε που ξεκίνησε το show (εχμ, ΌΧΙ) και το μόνο που ξέρει τελικά, είναι πως για 10 σχεδόν χρόνια, ο Άγγλος ηθοποιός, κοπιάζει και ιδρώνει στα γυρίσματα της Georgia των ΗΠΑ, μακριά από την οικογένειά του.

Αν κι αυτό αποδειχτεί μπλόφα, κάποιους θα βρεθεί να τους δείρει, δεν μπορεί.

Πάντως, είμαστε εν αναμονή για το trailer της 9ης σεζόν που θα το δούμε περίπου στις 10.00-10.30 το βράδυ στην Ελλάδα. Μέχρι τότε, το κανάλι μας έδωσε ένα sneek peak.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *