Ο Norman Reedus ξέρει ποιον σκότωσε ο Negan

Ο Norman Reedus ξέρει ποιον σκότωσε ο Negan

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]μολογούμε πως εκτός από τους δημιουργούς του The Walking Dead, μας έχουν εξοργίσει και κάποιοι ηθοποιοί όπως ο Andrew Lincoln που μας τιζάριζε με συνεχείς δηλώσεις πως «του γύρισαν τα άντερα όταν διάβασε το σενάριο για το τελευταίο επεισόδιο» της 6ης σεζόν.

Και εμας… Από τα νεύρα. Μάλιστα στην εκπομπή The Talking Dead που ακολούθησε το τέλος του επεισοδίου, ο Chandler Riggs (Carl) έστειλε ένα tweet πως ούτε αυτός ξέρει ποιος πέθανε και ας είχε διαβάσει το σενάριο κανά 6μηνο πριν.

Κάποιος μας κοροϊδεύει. Στην παραγωγή ξέρουν ποιος σκοτώθηκε ή μήπως έχουν συζητήσεις για συμβόλαια τώρα και όποιος διαφωνήσει για ανανέωση με συγκεκριμένους όρους, θα φαγωθεί από τον Negan;

Ο Norman Reedus  πάντως σε μια τηλεοπτική εκπομπή παραδέχτηκε πως ξέρει ποιος είναι και αυτός ο θάνατος θα είναι – τι άλλο;- τρομακτικός.

«Το φινάλε δεν είχε να κάνει με το ποιος πεθαίνει, αλλά με την δύναμη του Negan. Την αλλαγή των δυνάμεων. Δεν είμαστε το νησί του survivor ώστε κάθε βδομάδα να φαγώνεται κάποιος. Είδαμε τον Rick που στην αρχή του επεισοδίου είχε αυτοπεποίθηση, να καταρρέει στο τέλος. Τα Cliffhangers υπάρχουν από την απαρχή της διασκέδασης. Ξέρω τι γίνεται στο τέλος και είναι σκληρό».

Αγαπημένε Daryl, συγνώμη αλλά λες μαλακίες. Όχι, δεν είσαστε εκπομπή survivor όπως λες, αλλά αφού ο Negan εμφανίστηκε όπως στα comic, έτσι έπρεπε να πάει ως το τέλος.

Και αυτό, όχι για να ικανοποιήσει τα fanboys, αλλά γιατί υποσχεθήκατε ένα τρομερό και ιστορικό επεισόδιο. Ε, αυτό δεν έγινε. Πως να το κάνουμε τώρα.

Τα νούμερα του The Walking Dead φανερώνουν ότι από πέρσι, έχασε 1,2 εκ τηλεθεατές στις ΗΠΑ. Δεν το λες λίγο, έτσι;

Για να δούμε τώρα.

Y.Γ. Κάποιοι λένε πως δεν έχει γυριστεί καν η σκηνή με τον θάνατο. Οι ροπαλιές του Negan στην κάμερα, έγιναν όταν είχαν αποχωρήσει οι υπόλοιποι ηθοποιοί και ήταν η τελευταία σκηνή πριν φύγουν για διακοπές… το Νοέμβριο που είχαν τελειώσει τα γυρίσματα της 6ης σεζόν. Tragic…

Ποιον έφαγε ο Negan (Ψηφίστε!)

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *