Ο Morgan ήταν να επιστρέψει στο storyline του Terminus

Ο Morgan ήταν να επιστρέψει στο storyline του Terminus

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]ν το καλοσκεφτείς, ο Morgan είναι μαζί μας στον κόσμο του The Walking Dead, από το πρώτο επεισόδιο της σειράς. Ναι, έκανε μια τεράστια απουσία κάνοντας μόλις ένα παλαβό cameo στο τρίτο επεισόδιο Clear, όπου είχε ένα πραγματικό οπλοστάσιο σε μια ταράτσα στο King County της Atlanta και θέριζε τους walkers, θρηνώντας το θάνατο του γιου του, Duane.

Όλα αυτά μέχρι το τέλος του 5ου κύκλου, το 2015 όταν και ο Morgan Jones, εμφανίστηκε και πάλι ανανεωμένος να σπάσει στο ξύλο ανθρώπους σαν άλλο jedi με το στειλιάρι του.

Δεν ήταν όμως σχεδιασμένο έτσι αρχικά

Ο Morgan, σύμφωνα με τον Scott Gimble σε ένα σχολιασμό του για την 6η σεζόν στο DVD Box που κυκλοφόρησε, αποκαλύπτει πως ο μαύρος εκδικητής, ήταν να εμφανιστεί στο τέλος του 4ου κύκλου.

Όταν και οι κανίβαλοι του Terminus είχαν κλείσει σε εκείνο το βαγόνι τον Rick και την παρέα του και ο αρχιμπάτσος της Atlanta έλεγε: «They’re screwing with the wrong people», το αρχικό σενάριο έγραφε πως ο Morgan εμφανιζόταν μέσα από τα σκοτάδια και έλεγε: «Yes, they are».

Μια παρόμοια σκηνή αν θυμάστε είχε ο Glen, που έτσι συναντήθηκε και πάλι το γκρουπ μαζί, ενώ η παραγωγή του show επέλεξε ως την απόλυτη ηρωίδα που θα έσωζε την συντροφία του δακτυλιδιού, να είναι η Carol.

Και γιατί δεν έγινε;

«Η στιγμή ήταν σωστή για να γίνει, αλλά ο Lennie (Morgan) είχε υποχρεώσει σε άλλο show (σημ. σειρά Critical). Έτσι δεν μας άφησε άλλη επιλογή από το να κάνει αυτό το ταξίδι για να βρει τον Rick και του group του», αναφέρει ο Gimble.

Η αλήθεια είναι πως ο Morgan είναι αγαπημένος και λιγάκι underuse. Να δούμε πως θα αντίδραση στην απόλυτη καταστροφή που ακούει στο όνομα Negan και φυσικά με τους νέους φίλους που βρήκε εκεί στο Kingdom που τριγυρίζουν κάτι τίγρεις.

Το The Walking Dead επιστρέφει στις 23 Οκτωβρίου.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *