Ο Kevin Feige θα είναι στην παραγωγή ταινίας Star Wars

Ο Kevin Feige θα είναι στην παραγωγή ταινίας Star Wars

Μάλλον μάθαμε (έναν ακόμη) λόγο για τον οποίο απομακρύνθηκε ο Spider-Man από το MCU και τον πήρε πάλι η Sony στην αγκαλιά της. Ο Kevin Feige, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, αναπτύσσει μια ολοκαίνουργια Star Wars.

Αν θυμάστε στην επιστολή της Sony που εξηγούσε τους λόγους του ναυαγίου, τόνιζε πως ο ιθύνων νους της Marvel, είχε φορτωμένο πρόγραμμα μετά τους χαρακτήρες που απέκτησε από την συγχώνευση των Disney και FOX. Μάλλον στην εξίσωση υπήρχε ήδη και το άλλο μεγάλο franchise της Disney.

Όπως και αν έχει πάντως, ο Feige μαζί με την Kathleen Kennedy, πρόεδρο της Lucasfilms, θα αναλάβουν μαζί την παραγωγή της ταινίας Star Wars και ήδη έχει βάλει στο μάτι ένα μεγάλο αστέρι του Χόλιγουντ για να παίξει έναν συγκεκριμένο ρόλο σε αυτή (Keanu😉

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Walt Disney Studios, Alan Horn:

…Με την ολοκλήρωση του Skywalker Saga, η Kathy θα ξεκινήσει μια νέα εποχή στην ιστορία των Star Wars και την αφήγησή τους και γνωρίζοντας πόσο ένθερμος fan είναι ο Kevin, έβγαζε νόημα να βάλουμε αυτούς τους δύο παραγωγούς να δουλέψουν μαζί σε μια Star Wars ταινία. 

Ο Kevin Feige θα είναι στην παραγωγή ταινίας Star Wars

Αυτή η κίνηση ίσως και να αποτελεί προάγγελο μεγαλύτερων εξελίξεων στην Lucasfilm, μιας και ακούγεται καιρό πως η Kennedy θα αντικατασταθεί. Ο χειρισμός του Star Wars franchise δεν ήταν ο ιδανικότερος με τις αμφιλεγόμενες αντιδράσεις που είχε το The Last Jedi αλλά και την εμπορική αποτυχία του SOLO: A Star Wars Story μερικούς μήνες μετά.

Οι πηγές της Disney αναφέρουν πως δεν υπάρχουν σκέψεις περί αντικατάστασης της Kathleen Kennedy, ωστόσο το συμβόλαιό της πρόκειται να λήξει το 2021 και μένει να δουμε εάν θα ανανεωθεί.

Related post