Ο Josh Brolin φρίκαρε λίγο με την υπόθεση στα Avengers: Infinity Wars

Ο Josh Brolin φρίκαρε λίγο με την υπόθεση στα Avengers: Infinity Wars

[dropcap size=dropcap]Σ[/dropcap]ε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Josh Brolin που υποδύεται τον Thanos, αν και προσπαθούσε να μιλήσει για την πρόσφατη κωμωδία των αδερφών Κοέν, Hail Caesar!, η κουβέντα δεν μπορούσε να μείνει μακριά από την επερχόμενη πιο ενεργή συμμετοχή του στις ταινίες της Marvel και ειδικότερα, στα Avengers: Infinity Wars 1 κ’ 2 (ή όπως διάολο τα πουν).

Αρχικά είπε αστειευόμενος:

«Είναι cool που όλοι με ξέρουν πια σαν Thanos, έστω και αν τον έχω υποδυθεί ελάχιστα».

Ενώ όταν μπήκε στο ψητό:

«Ξέρεις, όταν κάθεσαι στο τραπέζι της παραγωγής και σου εξηγούν την ιστορία μια ταινίας που διαπραγματεύεσαι τον ρόλο, τους λες πως όλα είναι εξαιρετικά. Ακόμα και αν δεν το νιώθεις. Στην περίπτωση των Avengers συμβαίνει το αντίθετο. Όλες αυτές οι ιστορίες τους έρχονται σε μια ολοκλήρωση. Ο χαρακτήρας μου εναντίων όλων τους. Και είναι πολύ διασκεδαστικά όλα αυτά που πρέπει να κάνω. Ήμουν ενθουσιασμένος ενώ ανατρίχιαζα καθώς άκουγα την ιστορία από την αρχή έως το τέλος. Έρχονται πολύ μεγάλα πράγματα και είμαι χαρούμενος που θα εμπλακώ τόσο πολύ».

Λέτε να έχουμε τελικά τη σκηνή (γενικά μια εξόντωση) όπως στο dream sequense του Tony Stark στο Age Of Ultron όταν η Scarlet Witch, έπαιξε με το μυαλό του;

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *