Ο Jeffrey Dean Morgan μίλησε δημόσια σαν Negan και γουστάραμε

Ο Jeffrey Dean Morgan μίλησε δημόσια σαν Negan και γουστάραμε

Με αφορμή τον (πραγματικό ή για τα μάτια των social media) θρήνο των απανταχού geeks για τον θάνατο του Stan Lee, ο Jeffrey Dean Morgan (aka Negan από The Walking Dead αλλά και Comedian από Watchmen), τα έβαλε με τον 32χρονο ηθοποιό Armie Hammer, που με tweet του υποστήριξε πως αυτοί που ποστάρουν φωτογραφίες με τον Μαρβελοπατέρα, μετά τον θάνατό του, το κάνουν μόνο για να προβληθούν οι ίδιοι.

Ο πρωταγωνιστής των Lone Ranger και The Man from U.N.C.L.E. είχε γράψει (και μετά σβήσει γιατί δεν ήταν μόνο ο Morgan που του την είπε):

“So touched by all of the celebrities posting pictures of themselves with Stan Lee… no better way to commemorate an absolute legend than putting up a picture of yourself.”
«Είμαι τόσο συγκινημένος από όλους τους διάσημους που ποστάρουν φωτογραφίες των ίδιων με τον Stan Lee… δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τιμήσεις τη μνήμη ενός θρύλου, από το να δείχνεις φωτογραφίες του εαυτού σου».

Ο Jeffrey Dean Morgan μίλησε δημόσια σαν Negan και γουστάραμε

Εντάξει, θα πείτε τώρα… ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ; Ίσως όχι, αλλά ίσως, λέμε τώρα, να μην είναι η ώρα για αυτήν την συζήτηση. Εξάλλου, ο ίδιος ο Stan Lee αν μας βλέπει από κάπου, θα το γουστάρει όλο αυτό. Ετοιμοθάνατος και γύριζε cameos γιατί το γούσταρε, ε, λοιπόν θα γουστάρει να τον θυμόμαστε ως star και όχι ως αδύναμο γεροντάκι που το κλαίμε σε κάποια γωνιά.

Έτσι, ο Jeffrey Dean Morgan, με στιλ που θα ζήλευε και ο Negan, σχολίασε τον συνάδελφό του:

“Looks like you found a way to use others ways of mourning and their memories to draw some attention to yourself. You sound like a real asshat.”
«Φαίνεται πως βρήκες έναν τρόπο να φανείς μέσα από το πένθος και τις αναμνήσεις άλλων ανθρώπων και να τραβήξεις την προσοχή πάνω σου. Είσαι ηλίθιος».

Εντάξει, λατρέψαμε την επιλογή του… asshat. Προς υπεράσπιση του Hammer πάντως, ο ίδιος τόνισε πως μόνο ο Mark Ruffalo έκανε τη σωστή κίνηση. Η οποία είναι η παρακάτω.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *