Ο Cristian Bale θα έχει ρόλο villain στο Thor: Love and Thunder

Ο Cristian Bale θα έχει ρόλο villain στο Thor: Love and Thunder

Στο Comic Con του San Diego, η Marvel είχε ανακοινώσει και επίσημα πως ο Thor θα επιστρέψει μέσα από την ολοκαίνουργια ταινία Thor: Love and Thunder.

Μετά το τέλος του «Avengers Endgame» οι θαυμαστές των ταινιών της Marvel σίγουρα δεν περίμεναν αυτή την έκπληξη. Η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) είχε σηκώσει το… σφυρί του Thor και προανήγγειλε την απόλυτη εξέλιξη του υπερήρωα. Στη νέα ταινία «Thor: Love and thunder», η 38χρονη Πόρτμαν θα ενσαρκώσει τον θηλυκό Thor, παρέα, φυσικά, με τον Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth).

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται διάφορες φήμες για τη νέα αυτή περιπέτεια του Thor. Μία από αυτές είναι πως ο Christian Bale (The Dark Knight, American Psycho), θα βρίσκεται στο cast και θα ενταχθεί έτσι στο Phase 4 του MCU. Τώρα, όπως μεταφέρει το ET Now, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της Tessa Thompson, πράγματι επιβεβαιώθηκε πως ο “Batman” πάει στο… Thor 4.

Ο Cristian Bale θα έχει ρόλο villain στο Thor: Love and Thunder

Το μέσο τονίζει, λοιπόν, πως η Tessa έχει διαβάσει ήδη το σενάριο της ταινίας και έτσι επιβεβαίωσε την συμμετοχή του Christian Bale, ο οποίος όπως μάθαμε θα παίξει το ρόλο του «κακού» της υπόθεσης (ή ενός εκ των κακών). Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό, όπως ήταν φυσικό και επόμενο, ποιον villain θα υποδυθεί.

Το Thor: Love and Thunder θα βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2021. Πώς σας φαίνεται πως ο Christian Bale θα βρίσκεται στο επόμενο Thor;

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *