Ο Ben Affleck εκτός, ο James Gunn εντός DC

Ο Ben Affleck εκτός, ο James Gunn εντός DC

Με ένα tweet του, ο Ben Affleck που τόσο αγαπήθηκε ως Batman, παρά τις κραυγές απόγνωσης όταν πρωτοανακοινώθηκε, στην ουσία αποκαλύπτει αυτό που ξέραμε ήδη· δεν θα είναι πια ο Bruce Wayne για το The Batman του Matt Reeves.

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, σε συνέντευξή του, ο Reeves αποκάλυψε κάμποσα πράγματα για το The Batman που έρχεται τον καλοκαίρι του 2021 και μέσα σε αυτά ήταν, πως η δική του εκδοχή θα είναι περισσότερο noir, παρά σούπερ ηρωική.

Ο Ben Affleck εκτός, ο James Gunn εντός DC

Λίγο μετά, ο Affleck μοιράστηκε με tweet αυτή τη συνέντευξη, λέγοντας ουσιαστικά: «αντίο και καλή τύχη».

Φυσικά όλο αυτό ξαναζωντάνεψε το θέμα του ποιος και πώς θα μοιάζει ο Batman του Reeves. Να θυμίσουμε ότι τα τελευταία δυο χρόνια, από τη στιγμή που είχαν φανεί οι τρυγμοί στη θέληση του Affleck (αρχικά να σκηνοθετήσει), έχουν γραφτεί φήμες και φήμες.

Το Variety αναφέρει πως ο νέος μασκοφόρος εκδικητής θα είναι 25-28 χρονών, αν και αυτή είναι επιθυμία του σκηνοθέτη, με την Warner Bros να θέλει κάποιον μεγαλύτερο.

Ο Ben Affleck εκτός, ο James Gunn εντός DC

Και επίσημα ο James Gunn, σκηνοθέτης του Suicide Squad

Ήταν κάτι που σχεδόν είχε ανακοινωθεί πριν μήνες, ωστόσο το Hollywood Reporter αναφέρει πως είναι οριστικό.

Μάλιστα η ταινία πήρε και ημερομηνία κυκλοφορίας και αυτή είναι η 6η Αυγούστου του 2021 (το ίδιο καλοκαίρι με το The Batman, δηλαδή).

Να θυμίσουμε, ότι ο James Gunn απολύθηκε από την Disney/Marvel την πρώτη μέρα του San Diego Comic Con, εξαιτίας κάποιον προσβλητικών (ηλίθιων θα λέγαμε εμείς tweets) που «ξαφνικά» ήρθαν στην επιφάνεια, ενώ ήταν «εκεί» (στο twitter) για χρόνια.

Αν θυμάστε καλά, η πρώτη ταινία Suicide Squad, είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να μοιάζει στο Guardians. Για να δούμε τώρα, στο σίκουελ που θα έχουν τον ίδιο σκηνοθέτη, τι μπορούμε να περιμένουμε.

Μέχρι τότε η DC έχει ένα κάρο ταινία να κυκλοφορήσει: Με το Shazam! να παίρνει θέση στις 5 Απριλίου 2019 και το Joker με τον Joaquin Phoenix να έρχεται στις 4 Οκτωβρίου του 2019. Συνεχίζει με το Birds Of Prey στις 7 Φεβρουαρίου του 2020 και την Wonder Woman 1984 στις 5 Ιουνίου του 2020.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *