Ο Abraham έγραψε λάθος tweet ή έκανε spoil στο Walking Dead

Ο Abraham έγραψε λάθος tweet ή έκανε spoil στο Walking Dead

[dropcap size=dropcap]O[/dropcap] Michael Cudlitz που παίζει τον πολλά βαρύ και αγαπητό Abraham έστειλε ένα tweet σαν απάντηση στον Josh McDermitt (Eugene) που αν δεν είναι λάθος ή παρανόηση, προδίδει τον θάνατο του δεύτερου.

Και αυτό που μας σκανδαλίζει δεν είναι απλά το tweet, είναι ότι έτρεξε να το σβήσει και να το αντικαταστήσει με ένα νέο, που σημαίνει ότι κάποιος (από την παραγωγή π.χ.) ίσως του τράβηξε το αυτί. Αλλιώς θα μπορούσε να πει: «Παίδες, λάθος καταλάβατε».

Συγκεκριμένα, ο… Eugene είχε tweet-άρει πως δεν βρίσκεται αυτόν τον καιρό στα γυρίσματα του Walking Dead γιατί συμμετέχει σε μια ταινία, το Miiddle Man.

Ο Cudlitz απάντησε: «Απολαύστε το. Πέρασα καλά δουλεύοντας μαζί σου». Η φώτο παρακάτω είναι από το σβησμένο tweet. Αυτό που προβλημάτισε όλους ήταν ότι χρησιμοποίησε παρελθοντικό χρόνο και φυσικά όπως είπαμε, ότι αμέσως το διέγραψε και το αντικατέστησε με το πιο απλό…

Το πρώτο, αυθεντικό tweet
Το πρώτο, αυθεντικό tweet

Εντάξει δεν ήρθε και το τέλος του κόσμο με τον Eugene, αλλά και στον 5ο κύκλο όλοι ποντάραμε τις οικονομίες μας ότι θα φαγωθεί. Για να δούμε….

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *