Ο κόσμος του Walking Dead, είναι απλά ένας εφιάλτης του Rick;

Ο κόσμος του Walking Dead, είναι απλά ένας εφιάλτης του Rick;

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ια νέα (τουλάχιστον τώρα την ανακάλυψα) θεωρία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι πως το τέλος του Walking Dead θα είναι πως όλα αυτά που έχουν συμβεί είναι απλά ένας εφιάλτης του Rick Grimes που βρίσκεται σε κώμα.

Διαβάζοντας ένα άρθρο στο uproxx.com, ο αρθρογράφος τονίζει πως ξαφνικά του ήρθε αυτή η ιδέα, αλλά μετά από ψάξιμο του ίδιου, βρήκε αρκετούς υποστηριχτές της στο ίντερνετ. Μπορώ να πω πως -αν είναι αλήθεια- θα είναι η μεγαλύτερη μαλακία του αιώνα. Αυτό του είδους το τέλος, που η πιο καλή εκδοχή που θυμάμαι είναι αυτή του «Devil’s Advocate (Ο Δικηγόρος του Διαβόλου)», είναι παραδοχή προχειροδουλειάς.

Ο ίδιος (ο αρθρογράφος) ζητάει τοποθέτηση του δημιουργού της σειράς και των graphic novels όπου και στηρίχτηκε, Robert Kirkman. Ένας σοβαρός λόγος για όσους στηρίζουν αυτή τη θεωρία είναι πως δεν υπήρχε περίπτωση ο Rick να επιβιώσει 46 μέρες χωρίς νερό (πρώτο επεισόδιο). Εγώ λέω πάλι πως αν είχαν στο μυαλό τους τέτοιο τέλος, δεν θα ετοίμαζαν και spin off σειρά του Walking Dead.

Επική ήταν η ατάκα του αρθρογράφου για τις αντιδράσεις του κοινού αν τελικά μετά από π.χ. 12 σεζόν, έχουμε αυτού του είδους το τέλος: «Οι τηλεθεατές θα βγάλουν το δέρμα τους θα τυλίξουν το πρόσωπό τους και θα προκαλέσουν ασφυξία από την απελπισία τους».

Να θυμίσουμε πως η ιστορία στα graphic novels έχει τελειώσει η ιστορία, αν και δεν βαδίζει 100% η σειρά, σίγουρα έχει το μπούσουλα της εκεί.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *