Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Star Wars Episode IX

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Star Wars Episode IX

Τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας -της τρίτης τριλογίας- Star Wars, ολοκληρώθηκαν, με τον σκηνοθέτη J.J. Abrams, να αναρτά ένα ευχαριστήριο μήνυμα και μια φωτογραφία με το τριο πρωταγωνιστών της sequel τριλογίας, δηλαδή τους Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn) και Oscar Isaac (Poe Dameron) να αγκαλιάζονται.

«Μοιάζει αδύνατο αλλά σήμερα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Episode IX. Δεν υπάρχει επαρκείς τρόπος για να ευχαριστήσω αυτό το μαγικό καστ και την παραγωγή. Θα είμαι για πάντα υπόχρεός σας.»

It feels impossible, but today wrapped photography on Episode IX. There is no adequate way to thank this truly magical crew and cast. I’m forever indebted to you all. pic.twitter.com/138AprtFuZ

Η φωτογραφία αυτή πλέον είναι ιστορικής σημασίας και ιδιαίτερα συγκινητική αφού σημαίνει πως η τελευταία ταινία του Skywalker Saga οδεύει πλέον στην τελική ευθεία.

Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στις ανακοινώσεις της Lucasfilm και της Disney για τον περιβόητο τίτλο του Episode IX, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αργήσουν.

Το Star Wars Episode IX αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου 2019.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *