Οι πραγματικοί τραυματισμοί στο The Walking Dead

Οι πραγματικοί τραυματισμοί στο The Walking Dead

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]πως σε όλες τις τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές παραγωγές που η περιπέτεια και η σωματική προσπάθεια, είναι παραπάνω από την ίδια την ηθοποιία, έτσι και στο The Walking Dead οι τραυματισμοί στο set των γυρισμάτων είναι κάτι συνηθισμένο.

Ωστόσο υπάρχουν και μερικοί αρκετά πιο βάναυσοι ή και κουλοί που θα μπορούσαν να έχουν πολλοί άσχημο τέλος. Όπως:

Όταν ένα αυτοκίνητο πάτησε walker:

Το 2013, σταμάτησαν τα γυρίσματα του 4ου κύκλου για ένα παρά λίγο τραγικό περιστατικό. Ο 20χρόνος stunt man Zane Orr, είδε ένα στρατιωτικό όχημα 2,5 τόνων να περνάει από πάνω από το στομάχι του.

Ο νεαρός αμέσως διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Ατλάντα για να βγεί σε μόλις τρεις μέρες, ενώ είχε και το bonus του. Μια επίσκεψη από την Lauren Cohan.

Όταν ο Daryl έκοψε το χέρι του αλλά το «έκοψαν» στο μοντάζ

Στη πέμπτη σεζόν, στη σκηνή με τη θρυλική φάρμα, λίγο μετά την ομιλία του Rick που είπε: We Are The Walking Dead και μέσα στην καταιγίδα έρθουν οι walkers να περικυκλώσουν το χώρο, o Norman Reedus έκοψε το χέρι του.

Στην σκηνή που όλοι έσπρωχναν την πόρτα για να μην ανοίξει, ο Reedus τραυματίστηκε αλλά συνέχισε τη σκηνή του. Αυτό κόπηκε στο μοντάζ, παρόλο που στο The Walking Dead έχουμε δει ένα κάρο σιχαμάρες.

Daryl #2

Ο Norman Reedus αλλά και ο Steve Yeun, τραυματίζονται συχνά στα set του The Walking Dead καθώς κάνουν και πολλά stunts μόνοι του. Σε αυτό προσθέστε όμως και τις ατυχίες.

Όπως όταν πάει διψασμένος να πάρει ένα αναψυκτικό από το αυτόματο μηχάνημα και καταφέρνει να του κόψει (και πάλι) το χέρι. Ποιοι Walker και Negan, Τα vending machines είναι φονικά.

Όπως δηλώνει ο «Daryl», και στην προσωπική του ζωή είναι έτσι απρόσεκτος και κανονικά θα έπρεπε να κυκλοφορεί με στολή ποδοσφαιριστή (εννοεί το american football).

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *