Οι δημιουργοί του Deadpool θέλουν συνεργασία με Spider-Man

Οι δημιουργοί του Deadpool θέλουν συνεργασία με Spider-Man

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ετά τις αερολογίες του Ryan Reynolds πως θέλει τον… Han Solo να σταθεί στο πλευρό του Deadpool, έχουμε κάτι καλύτερο να διαβάσουμε σήμερα. Τη δημιουργική ομάδα του φαφλατά σφαγέα ήρωα, να συνεργάζεται με το καλό του φιλαράκι από τα comics, Spider-Man.

Μετά την αποκάλυψη και επίσημα πια του τίτλου της ταινίας του Spider-Man, έρχονται τα όνειρα.

Ο σκηνοθέτης του Deadpool, Tim Miller, τόνισε πως ήδη έχουν γίνει προσπάθειες να πέσουν γέφυρες με την Marvel και τη Sony. Γιατί για να γίνει σύμπραξη Deadpool-Spiderman χρειάζεται η συνεργασία των 3 εταιριών.

Φυσικά ακόμα δεν υπάρχει κάποια θετική ανταπόκριση γιατί αν υπήρχε, θα είχε γκρεμιστεί στο σύμπαν. Ωστόσο αφού υπάρχει αυτός ο δίαυλος και όπως τονίζει ο Miller, έχει καλή σχέση με τον chairman Feige και ο ίδιος -σαν έξυπνος άνθρωπος, τον ενδιαφέρει το εγχείρημα, μπορούμε να ελπίζουμε.

Εξάλλου, μας φαινόταν τρελό, πέρσι τέτοιο καιρό η συνεργασία της Sony και της Marvel για τον Spider-Man, αρχικά για το Civil War.

Έτσι και αλλιώς, έχει ήδη γίνει γνωστό, ότι το επόμενο Thor: Ragnarok, θα είναι μια buddy road comedy. Όπως ακριβώς πρέπει να είναι αν συνεργαστούν ο άνθρωπος-αράχνη, με τον άνθρωπο-ατάκα.

Όσο για τον villain του Homecoming;

Ο πρώην Batman και βραβευμένος, Michael Keaton, παίζει πολύ τις τελευταίες ώρες και μάλιστα για τον ρόλο του Vulture.

Σαν τον Birdman δηλαδή, lol.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *