Νεκρή η χήρα του Wayne Static

Νεκρή η χήρα του Wayne Static

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] Tera Wray Static, η χήρα του Wayne Static, των ιδρυτή των Static-X βρέθηκε νεκρή με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. ήταν 33 χρονών.

Ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της, είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους της όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ότι ο χαμός του την είχε ρίξει σε κατάθλιψη. Κάτι που ωστόσο το αντιμετώπιζε. Όχι με αποτέλεσμα όπως φάνηκε.

Ο 48χρονος σύζυγος της «έφυγε» την 1η Νοεμβρίου του 2014, χωρίς να δίνονται περαιτέρω εξηγήσεις, όπως ανακοινώθηκε από ανθρώπους που τον εκπροσωπούν. Είχε ιδρύσει την Industrial metal μπάντα, Static-X το 1994 όταν και τον είχαν διώξει από τους Depp Blue Dream. To 2010 είχε βάλει ένα προσωρινό stop στους Static-X για να επανέλθει το 2012.

Ένα θανατηφόρο κοκτέιλ από φάρμακα και αλκοόλ ήταν η αιτία θανάτου του frontman των Static-X την 1η Νοεμβρίου του 2014 όπως αποκαλύπτει το Blabbermouth. Πολύς κόσμος υπέθεσε ότι ήταν από overdose κάποιας ναρκωτικής ουσίας παρόλο που η γυναίκα του ήταν κατηγορηματική από την αρχή, ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *