Θα εμφανιστεί ο Jesse Pinkman στο Better Call Saul;

Θα εμφανιστεί ο Jesse Pinkman στο Better Call Saul;

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]πό την πρώτης στιγμή που ανακοινώθηκε το Better Call Saul όλοι μας ονειρευτήκαμε μια συνάντηση (κάπως, κάπου, κάποτε), του James McGill μετέπειτα Saul Goodman) με τους Walter White και Jesse Pinkman.

Ειδικά μετά την πρώτη σεζόν και την απογείωση της σειρά από την εξαιρετική ερμηνεία του Bob Odernick που λες και γεννήθηκε για τον ρόλο, οι απαιτήσεις για τα cameo πιέζουν ασφυκτικά.

Σε ένα session – ask me everything που έκανε στο Reddit ο Aaron Paul (Jesse Pinkman) είπε τα εξής (για το αν υπάρχει στο πρόγραμμα κάποια εμφάνιση του):

«Λατρεύω το Better Call Saul και όσους συμμετέχουν σε αυτό. Οπότε ποιος ξέρει. Μπορεί ήδη να έχω συμμετάσχει σε κάποιο επεισόδιο. Ίσως να παίξει αυτή τη σεζόν; Δεν ξέρω. Βασικά, στην πραγματικότητα ξέρω αλλά θα πρέπει να το ανακαλύψετε μόνοι σας. Γενικά είμαι ανοικτός σε συνεργασία, φυσικά».

Φυσικά αυτό δεν είναι κάποια σίγουρη επιβεβαίωση αλλά για να μας πριζώνει ο… Science Bitch.

Ο δημιουργός τόσο του Breaking Bad, όσο και του Better Call Saul έχει πει στο παρελθόν ότι οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς κάποια ανακοίνωση από πριν, μπορεί να γίνει η εμφάνιση οποιουδήποτε χαρακτήρα από το Breaking Bad. Ήδη έχουμε αρκετές μούρες.

Μακάρι να δούμε και τις βασικές.

Bitch…

[embedvideo id=”WVR476WHmR8″ website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *