Μεγάλες ανατροπές και στο 10ο επεισόδιο The Walking Dead

Μεγάλες ανατροπές και στο 10ο επεισόδιο The Walking Dead

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]πως είχαμε καταλάβει και από τα promo videos, το επόμενο επεισόδιο με τίτλο The Next World, έχει ένα μικρό άλμα χρόνου. Πόσο μικρό; Ο Scot Gimble λέει μικρό, αλλά αρκετό ώστε ο Rick να έχει μαζέψει τα κομμάτια του και να μπορεί να είναι μάχιμος πάλι.

Ξέρετε, μονόφθαλμος γιος, μελλοντική γυναίκα που έγινε παιδάκια στα κάρβουνα κλπ. Αστειευόμενος ο Gimble είπε πως αν ακολουθούσαν ακριβως τη σειρά των γεγονότων, θα χρειάζονταν δυο επεισόδια μόνο για την ψυχολογία του Rick.

Και μιας που αναφέραμε τον Carl. Η παραγωγή τονίζει πως ο Chaddler Riggs υποστήριξε την αρχική ιδέα των σεναριογράφων, ώστε να γίνει η φάση όπως και στα κόμικ. Δεν τον φόβισε η προοπτική να έχει το eye pad στο μάτι του από δω και πέρα.

Όσον αναφορά για τις ανατροπές, θα γίνει η αποκάλυψη ενός Major character που θα παίξει σοβαρό ρόλο από δω και πέρα στη σειρά και θα τον αναγνωρίσουν όσοι έχουν διαβάσει το κόμικ. Άντρας ή γυναίκα δεν ξέρουμε. Έτσι και αλλιώς στο The Walking Dead, όλα αλλάζουν.

Μάλιστα όπως αναφέρουν από την παραγωγή, οι Survivors (Negan) δεν είναι οι μόνοι rivals που θα αντιμετωπίσει το group του Rick.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *