Και το Reboot του Spidey θα ονομάζεται…

Και το Reboot του Spidey θα ονομάζεται…

[dropcap size=dropcap]Δ[/dropcap]εν σας αδικώ, οι περισσότεροι με τη πρεμιέρα των Avengers: Age of Ultron θα έχετε ξεχάσει το γεγονός πως ο Spidey γύρισε στο σπίτι του και ναι αγαπητοί μου Marvelάκηδες, έχουν αρχίσει ήδη οι φήμες για το τίτλο της νέας ταινίας του Spider-Man, υπό την αιγίδα των Marvel Studios…

Εγώ όμως σαν γνήσιος fanboy των Spider- Man και Daredevil (θα παίξει άρθρο για τη σειρά που θα τα πούμε όλα, δεν υπάρχει περίπτωση), δε μπορούσα να περάσω αυτό το νέο στο ντούκου. Anyways, από αυτά που διαβάζω και ακούω στο βασίλειο των σκιών, ο τίτλος της νέας ταινίας του ανθρώπου αράχνη, θα είναι Spider-Man: The New Avenger!

Σε περίπτωση που ισχύει, το πρώτο όφελος είναι πως στοχοποιεί απευθείας τη ταινία σαν το νέο μωρό της Marvel και όχι άλλη μια πατάτα της Sony, αλλά εκτός από το μικρό αυτό τρικ, μας ετοιμάζει το έδαφος αν θέλετε για μια ταινία με τους New Avengers, όπου δε θα έχει και μεγάλη διαφορά από το comic, μιας και οι New Avengers ήταν μια ομάδα με πιο άπειρους ήρωες οι οποία κατά το μεγαλύτερο μέρος της δράσης της, ήταν ενάντια στη κυβέρνηση στη διάρκεια του Civil War.

Και αν το καλοσκεφτείτε, μερικά από τα μέλη των New Avengers, είναι ήρωες οι οποίοι θα κάνουν σύντομα το κινηματογραφικό τους ντεμπούτο, όπως οι Dr. Strange, Luke Cage, Iron Fist και Captain Marvel για παράδειγμα. Οπότε αν υπάρχουν σχέδια για κάτι τέτοιο, να μια καλή ευκαιρία να το προμοτάρει καλά η Marvel.

Από την άλλη βέβαια, ίσως το να υπάρξει τόσο στενή σύνδεση μεταξύ Avengers και Spider- Man, ίσως δε κάτσει και τόσο καλά στη Sony και υπάρξουν “θεματάκια ” στη συμφωνία περί του ονόματος.

Φυσικά υπάρχουν και οι δοκιμασμένες συνταγές σε τίτλους, όπου ίσως και να προσελκύσουν παραπάνω κοινό το οποίο θα νιώσει νοσταλγία. Μερικοί από αυτούς είναι καλή ώρα το “The Spectacular Spider- Man”, το δεύτερο μακροβιότερο comic του αγαπημένου μας ήρωα. Συγκεκριμένα η προσέγγιση που κάνει, δεν έχει καμία σχέση με τα εκτρώματα που βάφτισαν ταινίες και ίσως για αυτό να είναι και ένα από τα φαβορί στους τίτλους. Μια άλλη εναλλακτική θα ήταν και το “Web of Spider- Man”, ήταν από τα αγαπημένα μου comics αλλά για να είμαι ειλικρινής, δε μου κάθεται καλά στ’ αυτί.

Για δύο τίτλους θερμοπαρακαλώ μόνο μεγάλοι θεοί του Marvel Universe να χαθούν στη λήθη, νούμερο ένα το “Sensational Spider-Man”, for crying out loud, μου θυμίζει τη Sensational Sherri επί εποχές WWF! Και νούμερο δύο το “Ultimate Spider-Man”, αν είναι να δοθεί αυτός ο τίτλος ας χώσουν τον Miles Morales σαν Spider- Man και όχι τον Peter Parker. Συν πως θεωρώ μεγάλο λάθος να δοθεί ένας τίτλος που θα μπερδέψει κόσμο, πόσο μάλλον τώρα με τη κυκλοφορία του Marvel’s Secret Wars.

Τελευταίο και κυριότερο όμως, είναι πως η σύνδεση με τους Avengers θα καταφέρει να ξεπλύνει τη ρετσινιά που έφερε στο σημαιοφόρο της εταιρείας η Sony, μη ξαναλέμε τα ίδια.. Δε γίνεται να λείπει ο “Flagship Boy” από το νούμερο ένα Brand της εταιρείας.

Εσείς τι λέτε αγαπητά μου Marvelόνια;

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *