«Και η γιαγιά μου θα μπορούσε να παίξει σε ταινία της Marvel»

«Και η γιαγιά μου θα μπορούσε να παίξει σε ταινία της Marvel»

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]ν και όλοι είχαμε μείνει με το δάκτυλο στη… σκανδάλη όταν διαβάσαμε (και αναμεταδώσαμε) πως ο Jason Statham ήταν κοντά στο να είναι στη δεύτερη σεζόν του Daredevil, ο ίδιος μίλησε -όπως μαρτυρά και ο τίτλος- ιδιαίτερα υποτιμητικά για τις παραγωγές της.

Δεν έφτανε δηλαδή που μέσα σε λίγες ώρες, οι ελπίδες μας να τον δούμε σαν Bullseye εξανεμίστηκαν, την λέει και από πάνω στους φίλους των ταινιών της Marvel (και φυσικά τους δημιουργούς τους).

Μιλώντας στα περιθώρια της προώθησης του «Spy», ο Jason Statham είπε:

«Σε πολλές από τις σύγχρονες ταινίες δράσης που βλέπω, όπως τις ταινίες της Marvel, διαπιστώνω ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει. Εγώ δεν έχω τέτοια φιλοδοξία. Θα μπορούσα να φορέσω μια μπέρτα στην γιαγιά μου, να τη βάλω μπροστά από μια πράσινη οθόνη και να περιμένω τους κασκαντέρ να κάνουν όλη τη δράση. Βασίζονται σε ντουμπλέρ, πράσινες οθόνες, και προϋπολογισμούς των 200 εκ δολαρίων. Είναι όλα τίγκα στο CGI. Για μένα αυτό δεν είναι αυθεντικό. Με εμπνέουν οι παλαιότεροι αστέρες δράσης που όντως μπορούν να κάνουν αυτά που φαίνονται στην οθόνη».

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *