Κάτι ετοιμάζει ο Tom Hardy με DC

Κάτι ετοιμάζει ο Tom Hardy με DC

[dropcap size=dropcap]Ε[/dropcap]κεί που έλεγε ο Τom Hardy πως ήθελε να υποδυθεί τον Punisher μας τη κάνει από τα δεξιά και λέει ότι ετοιμάζει κάτι καινούργιο με τη Warner Bros, βασισμένο σε κόμικς της DC.

Ο Hardy δεν είπε τι ακριβώς ετοιμάζει, αλλά σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρει τα εξής: «Ετοιμάζω κάτι με τη Warner Bros, το οποίο είναι και κόμικ, είναι της DC και είναι πολύ καλό. Περιέχει στοιχεία από διάφορα πράγματα. Από το Ocean’s Eleven, μέχρι και το Batman. Μπορείς να βγάλεις όλα τα περιτυλίγματα και να δημιουργήσεις ένα τεράστιο, πολύ ωραίο, Technicolor, Pulp Fiction… Eίναι ένα ψυχολογικό fuckfest, είναι καταπληκτικό. Σαν να έπαιρνες το Transmetropolitan (σειρά κόμικς) και να το έκανες ταινία, απλώς σε πιο ρεαλιστική βάση. Μπορεί να γίνει σαν το Heat».

Όταν ρωτήθηκε αν είναι ανάμεσα στις ταινίες που ετοιμάζει η WB/DC μέχρι το 2020 είπε: «Δεν είναι καν ταινία. Είναι ακίνητη περιουσία, εξαιρετική ακίνητη περιουσία, το οποίο κάθεται κάτω από τις μύτες μας και κανείς δεν το έχει σκεφτεί ακόμα και κάνει και για τηλεόραση και για κινηματογράφο. Δεν μπορώ να πιστέψω πως κανένας δεν του έχει δώσει ζωή ακόμα».

Οι θεωρίες ήδη έχουν ξεκινήσει για το ποιο ρόλο θα αναλάβει ο Tom Hardy, αλλά μέχρις στιγμής δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *