Ο Tom Hardy θέλει να υποδυθεί τον Punisher

Ο Tom Hardy θέλει να υποδυθεί τον Punisher

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] 37χρονος Άγγλος ηθοποιός, Tom Hardy, εξέφρασε pr;osfata τη τεράστια επιθυμία του να υποδυθεί τον Τιμωρό της Marvel, Punisher.

Αυτή τη στιγμή ο Tom, είναι από τα πιο hot ονόματα στο Hollywood, με ρόλους σε προσεχώς ταινίες όπως Child 44, Mad Max: Fury Road και το Legend όπου θα υποδυθεί και τους δύο Kray Twins. Επίσης είχε στο Suicide Squad της DC το ρόλο του Rick Flagg, αλλά παραιτήθηκε πρόσφατα. Ενώ μην ξεχνάμε και τον ρόλο του ως Bane στο τέλος της τριλογίας του Dark Knight.

Παρά το γεγονός πως είναι πολυάσχολος, δε μπόρεσε να μην εκφράσει την επιθυμία του να υποδυθεί τον επιχειρηματία Frank Castle που ζεί για να εκδικηθεί το χαμό της οικογένειας του, γνωστό και ως Punisher. Σίγουρα είναι αν όχι ο ιδανικότερος, ένας από τους πιο ιδανικούς για το ρόλο, με μόνο πρόβλημα το ύψος του όντας 1, 75 σε αντίθεση με τον Castle που παρουσιάζεται τεράστιος. Πάντως φατσικά ταιριάζει γάντι!

Μιας και η Marvel αγόρασε πίσω τα εμπορικά δικαιώματα του Punisher, είναι μια καλή ευκαιρία για τη δημιουργία σχετικής ταινίας, ειδικά τώρα που ένα τόσο μεγάλο και φρέσκο όνομα εξέφρασε την επιθυμία ενσάρκωσης αυτού του ρόλου.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *