Κάποιος μάλλον θα φύγει από το The Walking Dead

Κάποιος μάλλον θα φύγει από το The Walking Dead

[dropcap size=dropcap]Κ[/dropcap]αι ήδη ξεκίνησαν τα σενάρια για την πρώτη αποχώρηση από το Τhe Walking Dead και αυτό μπορεί να δώσει ανάσα με τη σειρά του, στους κακόμοιρους που ακόμα περιμένουν με τα κεφάλια σκυφτά, τον Negan να τους εκτελέσει.

Για να μην πολυλογούμε, ο Heath (Corey Hawkins) θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην spin off/reboot σειρά 24, με τίτλο, 24: Legacy όπου ο παλιός πρωταγωνιστής της, Kiefer Sutherland, είναι ο παραγωγός.

Αν αναλογιστούμε την ήδη μειωμένη συμμετοχή του Heath στα επεισόδια -εμφανίστηκε μόλις σε 3 σε όλη την 6η σεζόν, μπορούμε να καταλάβουμε ότι μάλλον δεν έχει και πολύ μέλλον στο The Walking Dead. Παράλληλα με τη σειρά, γυρίζει και ταινία.

Το Kong: Skull Island. Ναι, ο Heath του The Walking Dead θα έρθει αντιμέτωπος με τον θρυλικό King Kong. Όπως καταλαβαίνετε. δυο σημαντικοί πρωταγωνιστικό ρόλο, δυσκολεύουν το έργο ενώ… συμπληρωματικού στο The Walking Dead.

Για μια στιγμή όμως. Γράψαμε συμπληρωματικού; Όπως τον έχουν παρουσιάσει στη σειρά, ναι, ο Heath είναι απλά ακόμα ένα μέλος του cast. Τι γίνεται όμως με τα comics; ΑΧΑ!

Στα comic λοιπόν ο Heath ζει μέχρι και τώρα που μιλάμε. Άρα, κάποιος πρέπει να πάρει τη θέση του, το χώρο του ρε παιδί μου στο storyline.

Ποιος Daryl ή Abraham ή Glenn θα μπορούσε να είναι; Και βάζουμε αυτούς τους τρεις για έναν σημαντικό λόγο.

Ο Daryl δεν υπήρχε εξαρχής στο comic οπότε απασχολεί έξτρα τους σεναριογράφους, ενώ οι άλλοι δυο είναι… νεκροί στο comic.

Ο κοκκινομάλλης macho, από βέλος στο μάτι (τον πρόλαβε η Denise) και ο Κορεάτης, από την Lucille. Άρα, ίσως ο χώρος που αφήνει (;) ελεύθερο ο Heath να μπορέσει να καλυφθεί από έναν ή περισσότερους από αυτούς.

Η απλά, ο Negan να έχει σκοτώσει τον Eugene.  LOL!

Διαβάστε ακόμα:

Τι έκανε ο Negan πριν τη zombie apocalypse;

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *