Κάντε tour από τον καναπέ σας στο στοιχειωμένο σπίτι Winchester

Κάντε tour από τον καναπέ σας στο στοιχειωμένο σπίτι Winchester

Το περιβόητο Winchester Mystery House στην Καλιφόρνια, θεωρείται πως είναι το μεγαλύτερο στοιχειωμένο σπίτι στην Αμερική.

Σε ένα κόσμο που κινείται σε φυσιολογικούς ρυθμούς, όπως πριν ένα μήνα για παράδειγμα, με την άγνοια που είχαμε για τον κορονοϊο, το σπίτι δεχόταν κόσμο τις εργάσιμες μέρες και ώρες για μια ξενάγηση διά ζώσης.

Πλέον, επειδή κοντεύει να στοιχειώσει μάλλον στα αλήθεια αυτή τη φορά, αφού η επιδημία εξαπλώθηκε και στις ΗΠΑ και η κυκλοφορία σε πολλές πολιτείες έχει απαγορευθεί, όπως εδώ στην Ελλάδα, το σπίτι… δέχεται τα αιώνια θύματα του και εξ αποστάσεως.

Μέχρι τις 7 Απριλίου 2020, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις ΕΔΩ και να απολαύσεις ένα video tour διάρκειας 40 λεπτών που θα σου ξεκλέψει λίγο το μυαλό από την ταλαιπωρία της καραντίνας.

Κάντε tour από τον καναπέ σας στο στοιχειωμένο σπίτι Winchester

Το σπίτι αυτό έχει απασχολήσει την pop κουλτούρα αρκετές φορές, με την πιο πρόσφατη να είναι το 2017 με την ταινία Winchester, όπου και πρωταγωνιστούσε η Helen Mirren.

Και θα ρωτήσετε τώρα, ωραία όλα αυτά. Ποια είναι η ιστορία του Βικτοριανού αυτού σπιτιού όμως; Γιατί είναι στοιχειωμένο;

Η φήμη που το ακολουθεί είναι πως από 1884 που κατασκευάστηκε, δεν το άφησαν σε ησυχία όλα τα πνεύματα των νεκρών που έπεσαν από τουφέκι Winchester.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *